Íme, a 2016-os Volt fesztivál első fellépői

Forrás: VOLT Fesztivál -
Wiz Khalifa fesztivál Iron Maiden VOLT Fesztivál énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi világsztárokkal készülnek a népszerű hazai fesztivál szervezői 2016-ban. A látottak alapján jövőre is érdemes elindulni Sopronba. 

A Volt fesztivál szervezői ma délelőtt nyilvánosságra hoztak néhány nevet a fellépők közül. Így kiderült, hogy jövőre színpadra lép többek között a világ egyik legmeghatározóbb heavy metal együttese, az Iron Maiden és a tengerentúli rapper, Wiz Khalifa is. Magyar zenekarokat sem kell hiányolnunk majd, hiszen a Punnany Massif is bejelentkezett a fellépők között. Kíváncsian várjuk a többi nevet is!

Forrás: VOLT Fesztivál

Hoppá! Soha nem látott fotók kerültek elő a 18 éves Madonnárólhttp://www.life.hu/kult/20151126-madonna-18-eves-korabol-kerultek-elo-soha-nem-latott-fotok.html1976-ban, a Michigan Egyetemen készültek a most előkerült fotók Madonnáról, akit akkor még nem ismert a világ. Kult--Kovács Katalin: "Az Olimpia lehet a legnagyobb célpontja a terrorcselekményeknek"http://www.life.hu/kult/20151125-olimpikonok-kovacs-kati-kammerer-zoltan-kovacs-koko-istvan-a-terrorveszelyrol.htmlMár kvalifikált, korábbi résztvevő, illetve Rióra esélyes olimpikonok mesélnek arról, félnek-e a világban uralkodó terrortól, és attól hogy az esetleg tönkreteszi a következő Nyári Játékokat. A videóból az is kiderül, tudnak-e olyan sportolóról, aki a terrorveszély miatt visszaadja a kvalifikációját.KultOrigoÍme az első képek az új Grease-filmből!http://www.life.hu/kult/20151125-a-grease-ujabb-valtozata-januar-31en-lathato-a-teveben.html38 év után újabb feldolgozást készítenek a legendás musicelből, amelyben John Travolta és Olivia-Newton John helyett népszerű fiatal színek játsszák majd a főszerepet. Kult--Elkészült A Játékkészítő meseapplikációja Szabó Győzővelhttp://www.life.hu/kult/20151124-elkeszult-a-jatekkeszito-meseapplikacioja-szabo-gyozovel.htmlA BOOKR Kids által fejlesztett alkalmazásban a Malac szemszögéből hallgathatjuk meg a történetet, természetesen Szabó Győző elmesélésében. Kult--Hősök: "Soha nem akartunk begyöpösödött banda lenni"http://www.life.hu/kult/20151121-hosok-jovore-tizenot-eves-hazank-egyik-legnepszerubb-hip-hop-csapat.htmlVajon mitől lesz ma valaki Magyarországon igazán sikeres előadó? Ez nem az Egyesült Államok, ahol hatalmas a zenei piac, így a legkisebbek is vígan elélnek egy rádiós toplistából. Itthon keményen meg kell dolgozni, mind a szakma, mind a rajongók elismeréséért. Erre jó példa a Hősök, hazánk egyik legnépszerűbb hiphopegyüttese. A csapat jövőre ünnepli a 15. születésnapját, és bár az évek alatt sokat formálódtak, mindig megőrizték az egyediségüket. Kíváncsi voltam, vajon mi is az ő népszerűségük valódi kulcsa. Kult--Hoppá! Havas Jon visszatér a Trónok harcába?http://www.life.hu/kult/20151124-a-tronok-harca-sorozat-legujabb-plakatjan-havas-jon-verben-uszo-arca-lathato.htmlHavas Jon vérben úszó arca szítja az indulatokat a Trónok harca Twitter oldalára feltöltött plakáton. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.