Hoppá! Soha nem látott fotók kerültek elő a 18 éves Madonnáról

Forrás: Lomography.com -
fotó mutogatás bugyi lemez Madonna karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
1976-ban, a Michigan Egyetemen készültek a most előkerült fotók Madonnáról, akit akkor még nem ismert a világ.

Az énekesnő ugyanis egy évvel később költözött New Yorkba, hogy beindítsa tánckarrierjét, első lemezét pedig 83-ban adta ki Madonna címmel. 1976-ban tehát még csak egy egyszerű michigani lány volt, aki azonban már akkor is szívesen mutogatta a bugyiját.

Forrás: Lomography.com
Forrás: Lomography.com
Forrás: Lomography.com
Kovács Katalin: "Az Olimpia lehet a legnagyobb célpontja a terrorcselekményeknek"http://www.life.hu/kult/20151125-olimpikonok-kovacs-kati-kammerer-zoltan-kovacs-koko-istvan-a-terrorveszelyrol.htmlMár kvalifikált, korábbi résztvevő, illetve Rióra esélyes olimpikonok mesélnek arról, félnek-e a világban uralkodó terrortól, és attól hogy az esetleg tönkreteszi a következő Nyári Játékokat. A videóból az is kiderül, tudnak-e olyan sportolóról, aki a terrorveszély miatt visszaadja a kvalifikációját.KultOrigoDobó Kata játszana szerelmévelhttp://www.life.hu/kult/20151125-dobo-kata-jatszana-szerelmevel.htmlDobó Katával párja filmpremierjén találkozott riporterünk. A szép színésznő többek között elmondta, büszke a párjára, és hozzátette szívesen dolgozna kedvesével. KultFotó: Zsigmond László/Life.huHogy kerül a Lány a Liftbe?http://www.life.hu/kult/20151123-kulturalis-programajanlo-november-26-29.htmlHelló, adventi időszak! Elkezdődött a lázas készülődés mindenki kedvenc ünnepére, a karácsonyra. Ilyenkor a munkanapok is hosszabbnak tűnnek, hétvégénként pedig kezdődnek a vad bevásárló körutak. Kell egy kis kikapcsolódás! Kult--Újabb világsztár csatlakozott az új Bridget Jones-filmhez http://www.life.hu/kult/20151125-ed-sheeran-kisebb-szerepet-kapott-az-bridget-jones-filmben-elso-kozos-foto.htmlEd Sheeran az Instagramon osztotta meg rajongóival a jó hírt: ő is kapott egy kisebb szerepet a jövőre mozikba kerülő produkcióban. KultFilm készül Freddie Mercury életéből - Ő lesz a főszereplő! http://www.life.hu/kult/20151125-freddie-mercury-eleterol-film-keszul-ben-whishaw-jatsza-majd-a-queen-frontemberet.htmlA Queen legendás frontemberéről jövő nyáron kezdik el forgatni az életrajzi alkotást. A forgatókönyvírók már meg is találták a főszereplőt. Kult--Vér, és könnyek: Íme, az új Amerika Kapitány előzetesehttp://www.life.hu/kult/20151125-chris-evans-ujra-visszater-amerika-kapitanykent-azonban-a-tortenet-nem-vart-fordulatot-vesz.htmlTemérdek akciót és meglepetést ígér az Amerika Kapitány: Polgárháború első trailere, melyben a Bosszúállók vonala helyett egy teljesen új irányba halad a történet. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.