Megjelent A Játékkészítő megújult albuma

Forrás: Facebook/Játékkészítő -
megjelenés album Vastag Csaba Kamarás Iván Stohl András A Játékkészítő Oroszlán Szonja Radics Gigi Vastag Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megérkezett az üzletekbe A Játékkészítő pop-show musical vadonatúj albuma, rajta a tavalyi platinalemez népszerű dalaival és öt teljesen új nótával.

Régi és új szereplőkkel, egyedi látványtechnikával és újabb dalokkal kiegészülve kerül színre december végén A Játékkészítő című mese-musical. Az Orbán Tamás- Rakonczai Viktor szerzőpáros öt nótával bővítette a tavalyi repertoárt, köztük a már jól ismert Képzeld el és megkapod!, című slágerrel.

Forrás: Facebook/Játékkészítő

A Játékkészítő „ars poeticájának" is tekinthető szerzeményt négy kiváló énekes, a Hajasbabát alakító Radics Gigi, immár a darab történetében is szerepet kapó Hien, és két újonnan csatlakozott „játékkészítő", Vastag Csaba és Vastag Tamás adja elő. Az új lemezen Vastag Csaba énekli a Toyboy dalát, saját számot kapott a címszereplő Stohl András, de dalra fakad a Kalóz szerepében látható Kamarás Iván és a Dzsinnt játszó Hajdu Steve is. És természetesen ott vannak a régi slágerek - mások mellett - Nagy Feró, a Király testvérek, Oroszlán Szonja, Szabó Győző, Herrer Sára és Radics Gigi előadásában.

Íme, a három kedvenc filmünk a ma 50 éves Ben Stillertőlhttp://www.life.hu/kult/20151130-ben-stiller-ma-otven-eves-osszeszedtuk-a-legjobb-filmeket-amikben-szerepelt.htmlAz Emmy-díjas sztár igazi energiabomba volt világ életében. Jelenleg filmszínészként, forgatókönyvíróként, filmrendezőként, és producerként dolgozik. Kult13 híres festmény, amelyek szereplőjét nem rugdosnánk ki az ágyunkbólhttp://www.life.hu/kult/20151130-13-hires-festmeny-szexis-ferfiszereploi.htmlAzoknak, akik imádják a művészetet, és azoknak, akik eddig haszontalan dolognak tartották a csodás festmények nézegetését. Szívesen! Kult--9 hétköznapi tárgy, aminek olyan a hangja, mint Csubakkáé - Videó!http://www.life.hu/kult/20151130-vicces-video-csubakka-hangjat-utanozzak-hetkoznapi-targyak-segitsegevel.htmlJimmy Kimmel előszeretettel közöl műsorában vicces és ötletes otthoni videókat a nézőktől. Most pár lelkes Star Wars-rajongó küldött neki felvételeket Han Solo szőrős barátjáról. KultOrigo7 igazi gengszter, akinek az élete filmet ihletetthttp://www.life.hu/kult/20151127-7-igazi-gengszter-akinek-az-elete-filmet-ihletett-clyde-barrow-al-capone-henry-hill-jacques-mesrine.htmlA bostoni alvilág egykori hírhedt ura, James „Whitey” Bulger a főhőse a most bemutatott Fekete misének, Johnny Depp alakításában. A mozi mindig is imádta a gengsztereket, és gyakran vitte filmre valóban élt és rettegett bűnözők életét. Összegyűjtöttünk hét emlékezetes példát. KultOrigo15 évig titkolták - Ő Törőcsik Mari unokájahttp://www.life.hu/kult/20151128-jarai-mate-jaszai-dijas-szinesz-torocsik-mari-unokaja.htmlTizenöt évig senkinek sem beszélt híres nagymamájáról Törőcsik Mari unokája. A nemzet színésze, kétszeres Kossuth-díjas művésznő a napokban töltötte be a nyolcvanat, és ebból az alkalomból az unokája, Járai Máté Jászai-díjas színész mesélt róla. KultOrigoHogy kerül a Lány a Liftbe?http://www.life.hu/kult/20151123-kulturalis-programajanlo-november-26-29.htmlHelló, adventi időszak! Elkezdődött a lázas készülődés mindenki kedvenc ünnepére, a karácsonyra. Ilyenkor a munkanapok is hosszabbnak tűnnek, hétvégénként pedig kezdődnek a vad bevásárló körutak. Kell egy kis kikapcsolódás! Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.