adakozás jótékonyság szeretet mikulás karácsonyi üzenet 2015 Mikulásgyár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miért jó adni? Kinek érdemes? És miért van szükség arra, hogy minél több ember álljon egy-egy jó ügy mögé? Ezekről kérdeztük az idei Mikulásgyárban az adakozókat, illetve a Magyar Vöröskereszt főigazgató-helyettesét, Nagy Gábort.

Születésnapi beszélgetés Müller Péterrel – A jóslás művészetehttp://www.life.hu/kult/20151202-szuletesnapi-beszelgetes-muller-peterrel-a-joslas-muveszeterol-gyerekkorrol-sorsokrol-szerelemrol.htmlÉletének meghatározó élményeiről kérdeztük az idén 79. születésnapját ünneplő Müller Pétert, és legújabb, Életművészet című könyvének megjelenése kapcsán arra kértük, hogy meséljen egy kicsit a jóslás művészetéről is. Kult--A filmvászon feministái: 7 emlékezetesen egyenjogú nőkarakter a mozibólhttp://www.life.hu/kult/20151201-a-filmvaszon-feministai-7-emlekezetesen-egyenjogu-nokarakter-a-mozibol.htmlA moziban most debütált A szüfrazsett, amely a női egyenjogúsági mozgalmak kezdeteihez kalauzolja el a nézőit. És ha a téma meglepően alulreprezentált is a filmtörténetben, az utóbbi évtizedek már hoztak jó néhány olyan mozihőst, akikről bizton kijelenthetjük: ők bizony feministák. Kult--7 igazi gengszter, akinek az élete filmet ihletetthttp://www.life.hu/kult/20151127-7-igazi-gengszter-akinek-az-elete-filmet-ihletett-clyde-barrow-al-capone-henry-hill-jacques-mesrine.htmlA bostoni alvilág egykori hírhedt ura, James „Whitey” Bulger a főhőse a most bemutatott Fekete misének, Johnny Depp alakításában. A mozi mindig is imádta a gengsztereket, és gyakran vitte filmre valóban élt és rettegett bűnözők életét. Összegyűjtöttünk hét emlékezetes példát. KultOrigoStreet food és 3D-s fényfestés – Karácsony előtt ünneplőbe öltözik a Szent István térhttp://www.life.hu/kult/20151120-streed-food-utca-nyilik-a-bazilika-elotti-adventi-vasaron.htmlKülönleges látvánnyal, nagyszerű ízekkel és lebilincselő programokkal várják az érdeklődőket a Szent István téri adventi vásáron: streed food árusokkal, korcsolyapályával és 3D-s fényfestéssel készülnek a szervezők. Kult--Gesztesi Károly: "az elmúlt egy hónap szenzációhajhász sajtóhadjárata miatt fél évre alkotói szabadságra vonulok"http://www.life.hu/kult/20151107-gesztesi-karoly-alkotoi-szabadsagra-ment-de-megis-fellep-debrecenben.htmlGesztesi Károly múlt héten közleményben tudatta: alkotói szabadságra megy. A Blikk azonban úgy tudja, a színész továbbra is fellép. KultFotó: Zsigmond László/Life.huKiszivárgott Rihanna szadomazo videója (18+)http://www.life.hu/kult/20151107-kiszivargott-rihanna-szado-mazo-videoja-ami-kimaradt-a-bitch-better-have-my-money-cimu-videoklipbol.htmlSokszor írtunk már Rihanna legújabb videóklipjéről, amelyet a Bitch better have my money című számhoz forgattak. Ezúttal viszont kiszivárogtak a kimaradt jelenetek is. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.