Halászlé és énekszó - Így ünnepel a Ghymes együttes

Forrás: Ghymes -
karácsony 2015 szenteste advent ajándék koncert Ghymes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Ghymes együttes frontemberével, Szarka Gyulával beszélgettünk, ünnepi készülődésről és a karácsonyi nagykoncert meglepetés vendégeiről.

A Ghymes együttes mindig különleges ünnepi koncerttel lepi meg a rajongóit, és ez idén sem lesz másként. A zenészeknek a próbák miatt nem sok ideje maradt arra, hogy beszerezzék az ajándékokat szentestére.

Forrás: Ghymes

„Az a helyzet, hogy nagyon kevés időnk maradt ünnepi készülődésre, hiszen nem csak ez az egy koncertünk van, hanem november 13 óta folyton úton vagyunk és adventi koncertek adunk, így alig maradt szabadidőnk, maximum 1-2 óra, hogy elintézzük a személyes teendőinket" – kezdte Szarka Tamás, aki arról is mesélt, hogyan telik majd a karácsony és ő miben segít az asszonyoknak a konyhában.

„Szenteste összejön a család, a szüleink, a gyermekeim is hazautaznak, mert például a lányom Lisszabonban van. A menü klasszikus, én halászlét főzök, a feleségem süteményeket készít és természetesen az elmaradhatatlan bejgli is az asztalra kerül" – mondta Tamás, aki arra is kitért, egy zenész családban elmaradhatatlan a közös éneklés az ünnepnapon.

„Természetesen zenélünk, énekelünk, régebben, amikor a fiam még kisebb volt, akkor mendikáltunk is, mert szerettem volna, ha látja, hogy nem csak mesélünk a hagyományról, hanem meg is tartjuk".

Az együttes frontemberét, arról is kérdeztem, miben lesz más az idei koncert. „Az Arénában, december 26-án, nem csak a Mendika lemez dalai hangzanak majd el, hanem össze lesznek fűzve régebbi dalok az újabbakkal. Vendégművészek is érkeznek, Hobó és Trokán Nóra személyében. Extra látványban is része lesz a közönségnek, hiszen légtornászok tűnnek majd fel a színpad fölött" – mondta Tamás.

Horgas Eszter mély dekoltázsa elvitte a show-thttp://www.life.hu/sztarok/20151221-horgas-eszter-fuvolamuvesz-mely-dekoltazsara-figyelt-sebestyen-balazs-es-vv-gigi.htmlNem csupán Sebestyén Balázs, hanem VV Gigi is felfigyelt a fuvolaművésznő bájaira a Hungary's Got Talent legutóbbi adásában. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoMagyar lány lett a Miss Perfect Body Kínábanhttp://www.life.hu/sztarok/20151220-magyar-lany-lett-a-miss-perfect-body-kinaban.htmlSzépséges kaposvári lány képviselte Magyarországot egy kínai szépségversenyen. TV + Sztárok--Cameron Diaz: "Ha csupán a hírnév határoz meg, sosem leszel boldog"http://www.life.hu/sztarok/20151220-cameron-diaz-szerint-ha-csupan-a-hirnev-hataroz-meg-valakit-az-sosem-lesz-boldog.htmlEgy igazán megrendítő interjúban beszélt arról, hogyan kezeli a szakmájával járó csillogást Cameron Diaz, aki szavaival több millió ember szívébe lopta be még jobban magát. TV + SztárokOrigo2016-ban újra lesz X-Faktorhttp://www.life.hu/sztarok/20151220-2016ban-ujra-lesz-xfaktor.htmlEgy éves kihagyás után 2016-ban folytatódik az X-Faktor az RTL Klubon! Vastag Csaba, Kocsis Tibor, Oláh Gergő, Danics Dóra és Tóth Andi után kiderül, hogy kiben van meg az a bizonyos X.TV + SztárokRTLKLUBKovács Patrícia a Got Talent nyertesérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20151220-kovacs-patricia-a-got-talent-nyerteserol.htmlA Life.hu riportere a Got Talent zsűritagját, Kovács Patríciát kérdezte arról, hogy szerinte jó helyre került-e a fődíj, kik voltak a kedvencei, és még a közönség nagy favoritja, Czuczor-Gidai Zsófi is szóba került.TV + SztárokBréking! Sebestyén Balázs megmutatta!http://www.life.hu/sztarok/20151219-sebestyen-balazs-az-rtl-klub-es-a-class-fm-musorvezetoje-megmutatta-egy-centis-hajat.htmlLehullott a sapka! Dombovári István a Hungary's Got Talent élő show-jában lekapta Balázs fejéről a rasztasapkát és megmutatta a műsorvezető új haját. Vagy inkább annak hiányát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.