Kurtizánt alakít Kovács Patrícia

Forrás: Félvilág -
Kulka János Kovács Patrícia Félvilág
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő partnere a Félvilág című thrillerben Kulka János lesz. 

"Büszke és boldog vagyok, hogy egy ilyen filmben kaptam főszerepet. Nagy kihívás volt megformálni a vonzó, gonosz, okos és folyton vibráló Elzát, és munka közben rá kellett döbbennem, hogy valahol bennem is ott van Elza. Legbelül minden nő vágyik arra, hogy egy lehengerlően egoista, vonzó démon legyen, csak elnyomjuk ma­gunk­ban, mert a jó kislányokat jobban elfogadják" - vélekedik Patrícia.

Forrás: Félvilág

"Kulka Jánossal igazi ajándék együtt dolgozni. Több si­kam­lós ágyjelenetet is leforgattunk. János minden alkalommal nagyon odafigyelt és vigyázott rám, hogy egy pillanatra sem érezzem magam kellemetlenül. Elmondhatatlanul jó partner" - tette hozzá a Borsnak a színésznő.

Kovács Patrícia: "A testem is átalakult"

"Ebben a filmben a maihoz képest egy nagyon más típusú szexideált kellett megformálnom: a századfordulós buja nőt. Amikor felhívtak, hogy menjek el a castingra, a gyerekem csak fél éves volt, és még éjjel-nappal szoptattam.Tejfoltos tréningruhában álltam a nappali közepén és azt kérdeztem magamtól: most tényleg? A testem is átalakult és furcsa volt arra gondolni, hogy az a dússág, amivel én egyáltalán nem voltam kibékülve, amit nem éreztem sajátomnak, abban bárki meglátja a vonzó szexideált. De elolvastam a forgatókönyvet, és nem volt kérdés, hogy össze kell kapjam magam a castingra. Aztán eltelt még fél év a forgatásig, ami nagyon jól jött nekem, de örökre hálás leszek Szász Attilának, a film rendezőjének, hogy meglátta bennem ezt a nagyon buja, nagyon ellentmondásos, nagyon vonzó nőt" - mesélte Patrícia korábban a Life.hu interjújában.

Nézd meg az emberiség történetét 2 percben - Elképesztő videó!http://www.life.hu/kult/20151228-ime-a-fold-tortenete-ket-percben-elkepeszto-video-az-emberiseg-torteneterol.html20 milliós nézettségnél jár az a videó, amit egy amerikai középiskolás fiú készített a Földről. Bár a felvétel igen rövid, mégis sikerült rengeteg mindent belesűrítenie. Kult--Rekordidő alatt érte el az egymilliárd dolláros bevételt a legújabb Star Wars-epizódhttp://www.life.hu/kult/20151227-rekordido-alatt-erte-el-az-egymilliard-dollaros-bevetelt-a-legujabb-star-wars-epizod.html12 nap alatt érte el az egymilliárd dolláros (288 milliárd forint) bevételt a Star Wars: Az ébredő Erő című sci-fi - jelentette be a Walt Disney Co. filmstúdió.Kult--5 szívhez szóló idézet Márai Sándortólhttp://www.life.hu/kult/20151227-5-szivhez-szolo-idezet-marai-sandortol.htmlA karácsony már véget ért, de biztosan sokan vagytok, akik az év végéig kicsit ráérősebb tempóra kapcsoltatok. Ilyenkor a szokásosnál több idő van arra, hogy a fotelba kucorodva filmeket nézzetek és olvassatok. Ez utóbbihoz Márai Sándor soraival szeretnénk kedvet csinálni nektek. Kult--Ez a 7 leghíresebb karácsonyi filmhttp://www.life.hu/kult/20151223-ez-a-7-leghiresebb-karacsonyi-film.htmlCsillagszórózás, bejglizés, csendeséjezés, ajándékbontás, filmnézés indul: a karácsony általában a nagy közös otthoni mozizások ideje is. És vannak filmek, amik minden társuknál gyakrabban kerülnek elő ilyenkor, nyilván mert tudnak valamit. Megnéztük, mit is. Kult--Király Linda: "Végre rájöttem, hogy ki vagyok valójában, és mit akarok”http://www.life.hu/kult/20151221-kiraly-linda-vegre-szakmailag-is-kiteljesedik.htmlMásodik lázadó korszakát éli és minden eddiginél őszintébb kitárulkozásra készül legújabb lemezével. Király Linda egy hihetetlenül nehéz időszakon van túl, ami testileg és lelkileg is megviselte, de végre már tudja, mit akar: szakmailag és nőként is. Kult--Újabb világsztárokkal bővült a Sziget fellépőlistája - Ott a helyed! http://www.life.hu/kult/20151222-bastille-bloc-party-es-sum-41-jon-a-szigetre-jovore-is-erdemes-lesz-kilatogatni.htmlA szervezők karácsonyi meglepetésként újabb neveket jelentettek be a Sziget fellépői közül. KultFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.