Megerősítették! Jövőre újra összeáll a Spice Girls

Forrás: AFP/Gabriel Bouys -
lányzenekar összeállás Mel B Spice Girls Mel C Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Örülhetnek minden idők egyik legsikeresebb lánybandájának rajongói: 2016-ban valami igazán különleges dologra készül a Spice Girls, a hírt pedig maga Mel B erősítette meg.

A szexuálisan túlfűtött Mel B a minap Alan Carr tévéműsorának vendége volt, itt hintette el az örömhírt, miszerint jövőre visszatér minden idők egyik legsikeresebb lányegyüttese, a Spice Girls. Az ok nem más, minthogy a csapat egyik legnagyobb slágere, a Wannabe éppen 2016-ban lesz 20 éve, hogy berobbant a slágerlisták élére.

Forrás: AFP/Gabriel Bouys
Hatalmasat nőtt Mel B lánya, Phoenix Chi Gulzar http://www.life.hu/csalad/20151120-hatalmasat-nott-mel-b-lanya-phoenix-chi-gulzar.htmlAz egykori Spice Girls markáns hangú énekesnője kirobbanó formában van. Néhány hete 16 éves lányával pózolt a vörös szőnyegen. Család--Micsoda barátság! Victoria Beckham tervezi Eva Longoria menyasszonyi ruhájáthttp://www.life.hu/trend/20151230-victoria-beckham-tervezi-eva-longoria-menyasszonyi-ruhajat.htmlAhogyan arról korábban mi is beszámoltunk: Eva Longoriát eljegyezte kedvese, ráadásul most az is kiderült, hogy az esküvői ruháját nem más, mint Victoria Beckham tervezi. Trend--Mel B: „Soha nem emelne rám kezet a férjem!"http://www.life.hu/intim/20141229-mel-b-re-soha-nem-emelne-kezet-a-ferje-vegre-reagalt-a-pletykakra.htmlA egykori Spice Girls lánybanda tagja közösségi oldalán keresztül üzent a rosszindulatú pletykálkodóknak.Intim--Édes bosszú: Bolondot csinált apjából Brooklyn Beckhamhttp://www.life.hu/sztarok/20151227-bolondot-csinalt-apjabol-david-beckhambol-brooklyn-beckham.htmlBiztos emlékeztek még arra a videóra, amikor a sztárfocista fia, Brooklyn éppen az Instagramon akarta megköszönni, hogy elérte az egymillió követőt, amikor édesapja egy mesteri trollkodással leégette. És arra, amikor a fiú feltöltött egy fotót, amin épp egy Ralph Lauren pulcsiban feszített a rajongóknak, és David ismét leoltotta? TV + SztárokOrigoÚjra együtt? Csókkal köszöntötte exférjét, Sealt Heidi Klumhttp://www.life.hu/intim/20151229-heidi-klum-modell-es-seal-enekes-csokkal-koszontotte-egymast.htmlBár nem szájra ment, eléggé érzékire sikeredett az egykori sztárpár üdvözlése ahhoz, hogy újra az együttlétükről kezdjenek cikkezni a külföldi oldalak. Intim--Továbbra is együtt él a válófélben lévő Jennifer Garner és Ben Affleckhttp://www.life.hu/intim/20151229-jennifer-garner-szineszno-es-ben-affleck-szinesz-tovabbra-is-egy-birtokon-elnek-egyutt.htmlBár saját bevallásuk szerint bosszantó, mégis ugyanazon az otthonon osztozik továbbra is az egykori hollywoodi házaspár. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.