Emlékezzünk David Bowie-ra - Íme 5 dal, amit imádtunk tőle!

halál dal David Bowie videóklip énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legenda tragikus hirtelenséggel hagyott itt minket 69 éves korában. Pályája során számtalan felejthetetlen slágert adott ki, melyek közül kiválasztottuk az öt legemlékezetesebbet. Íme, az általunk legjobban kedvelt dalai: 

David Bowie - Life On Mars?

David Bowie - Let's Dance

David Bowie - Valentine's Day

David Bowie - Lazarus

David Bowie - Little Wonder

Feledhetetlen pillanatok a 73. Golden Globe-gálánhttp://www.life.hu/news/20160111-feledhetetlen-pillanatok-a-73-golden-globe-galan.htmlFilmtörténelmet írtunk, olyan sztárokat díjaztak, akikről sosem hittük volna, hogy valaha a Golden Globe közelébe kerülnek, DiCaprio pedig ismét bizonyított – mutatjuk is a gála legjobb pillanatait! News--Keményen beszóltak Ben Afflecknek a Golden Globe-díjátadónhttp://www.life.hu/news/20160111-ricky-gervais-beszolt-ben-afflecknek-a-golden-globe-dijatado-galan.htmlA gálaest házigazdája, Ricky Gervais Matt Damont szerette volna méltatni, egyik kommentárja azonban csúnyán betalált. News--Sean Penn buktatta le a szökésben lévő drogbáróthttp://www.life.hu/news/20160110-sean-penn-szinesz-interjuja-buktatta-le-a-vilaghiru-drogbarot-joaquin-guzmant.htmlSean Penn Oscar-díjas színész titokban készítette azt az interjút a rettegett drobbáróval, Joaquím Guzmánnal, amely által a hatóságok megtalálták, és elfogták a tavaly megszökött bűnözőt. News--Elbúcsúztatták a Motörhead frontemberét, Lemmythttp://www.life.hu/news/20160110-lemmyt-a-motorhead-frontemberet-elbucsuztattak-los-angelesben.htmlVégső búcsút vettek Los Angelesben a Motörhead frontemberétől, Lemmy Kilmistertől. A szertartáson csakis az elhunyt zenész családja és barátai vehettek részt, a rajongók világszerte egy videómegosztón követhették az eseményt. News--Az internet új sztárja: a macskamajomhttp://www.life.hu/news/20160108-az-internet-uj-sztarja-a-macskamajom.htmlElképesztő japán videó járja be az internetet. A majomjelmezben banánt majszoló macskát a feltöltés óta közel egymillió-háromszázezren nézték meg, az állatbarátok pedig meg is osztották a közösségi oldalukon. Legalábbis egy részük, ugyanis sokak szerint nem más ez, mint állatkínzás cukiság mögé rejtve. NewsOrigoInternetsztár lett a 3 éves kislány, akit öregre sminkelt nagynénjehttp://www.life.hu/news/20160108-internesztar-lett-a-3-eves-roey-3-eves-akit-oregre-sminkelte-a-nagynenje.htmlSamantha szerint unokahúga akkor kapott kedvet egy kis arcfestékhez, amikor éppen szempillaspirálozott. A fiatal lány nem akárhogy teljesítette a kis Roey kérését. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.