Freddie: „Éneklés közben tudok igazán kiteljesedni"

Forrás: GOOD PR SOLUTION -
A Dal 2016 Freddie Fehérvári Gábor Alfréd Eurovíziós Dalfesztivál A Dal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fehérvári Gábor Alfréd, alias Freddie izgatottan készül a 2016-os Eurovíziós Dalfesztivál hazai válogatójára. Az első elődöntőre január második felében kerül sor, amikor a négyfős zsűri előtt mérettetik majd meg a dala.

Fehérvári Gábor Alfréd gyerekként nem tervezett zenei pályafutást. Énekelni ugyan mindig is szeretett, de csak felnőtt fejjel kezdett el gitározni és komolyabban foglalkozni a zenével. Egy tehetségkutatónak köszönhetően robbant be a köztudatba: azóta a Mary Joe és a Neked nem kell című dalokkal tarolt. A civilben angol nyelvet oktató énekes legújabb szerzeményével, a Pioneer-ral pedig az egyik legrangosabb nemzetközi dalverseny, az Eurovíziós Dalfesztivál hazai válogatójára is bekerült.

Forrás: GOOD PR SOLUTION

„Nagyon örülök, hogy eljutottam az elődöntőig. Titkon bíztam benne, hogy bekerülök, mert éreztem, hogy nagyon jól sikerült a dalom. Eddig pozitív visszajelzéseket kaptam, de már nagyon várom, hogy a zsűri előtt is előadhassam a Pioneert" – kezdte Freddie, akinek szívéhez különösen közel áll a szerzemény mondanivalója.

„A dal Szabó Zé és Csarnai Borbála közreműködésével készült, fő üzenete, hogy ne féljünk attól, ha másképpen látjuk a világot, mint a körülöttünk élők. Igenis merjünk eredetinek lenni! Én is kicsit másképp gondolkozom, mint a legtöbb ember, így legújabb számomat bátorításként szánom mindenkinek, aki kicsit kilóg a sorból" – árulta el a Sláger TV-nek az énekes, aki úgy érzi, hogy a Pioneer éneklésekor teljesen önmaga lehet.

„Tisztában vagyok vele, hogy a szakmában még kezdőnek számítok, ezért minden alkalom ajándék, amikor megmutathatom a tudásomat. Éneklés közben tudok igazán kiteljesedni, ez a szenvedélyem. Olyan neves alkotók inspirálnak többek között, mint James Bay, Adele vagy a Florence and the Machine, de kevésbé ismert előadók is megihletnek" – mesélte Freddie.

Így báloznak a vámpírok Budapestenhttp://www.life.hu/kult/20160111-250-eloadasahoz-ert-a-vampirok-balja.html250. előadásához ért a Vámpírok bálja a Pesti Magyar Színházban. A Life.hu riportere, Domszky László a darab sikerének titkáról faggatta a szereplőket. Kult--Golden Globe 2016: íme, a győztesek!http://www.life.hu/kult/20160111-golden-globe-dijat-nyert-a-saul-fia-a-visszatero-lett-a-legjobb-drama-a-mentoexpedicio-a-legjobb.htmlA Saul fia kapta a legjobb idegen nyelvű filmnek járó Golden Globe-díjat, Nemes Jeles László rendező munkája az első magyar alkotás, amely elnyerte a Hollywoodban akkreditált külföldi újságírók szervezetének (HFPA) elismerését. A legjobb dráma A visszatérő, a legjobb vígjáték a Mentőexpedíció lett. Kult--Tányérajkak, kopaszra borotvált fejek, nemiszerv-csonkítás, töltények a testenhttp://www.life.hu/kult/20160106-afrikai-eltunofelben-levo-torzsek-notagjainak-szimbolumai.htmlHogyan változnak a szépségideálok Afrikában? Balogh Boglárka újságíró a Törzsek és én című arcképsorozatában a rohamosan eltűnő kultúrákra, és azok egyedülálló értékeire próbálja felhívni a figyelmet. Kult--Az öt legdurvább coming out 2015-benhttp://www.life.hu/kult/20160104-az-ot-legdurvabb-coming-out-2015-ben-lily-rose-depp-miley-cyrus-holland-taylor-joel-grey-caitlyn.htmlHosszú az út a felismeréstől a kijelentésig. 2015-ben számos sztár tárta a nyilvánosság elé eddig féltve őrzött titkait: apukákból lett anyukák, panszexuálisok és melegek – íme, 2015 legdurvább coming outjai. Kult--Grecsó Krisztián: „Sokat küzdünk a gyökereinkkel, azzal, hogy elfogadjuk őket”http://www.life.hu/kult/20160107-grecso-krisztian-es-grecso-zoltan-sokat-kuzdenek-a-gyokereikkel.htmlKettejük tehetsége és a köztük lévő mély összhang által régóta adott volt minden egy közös kezdeményezés elindításához. Grecsó Krisztiánban és Zoltánban viszont sokáig fel sem merült, hogy együtt kellene dolgozniuk. Kult--Fűszerezd meg a hétvégét!http://www.life.hu/kult/20160107-kulturalis-programajanlo-januar-7-10.htmlAzt hiszed, az ünnepek után már csak a szürke hétköznapok várnak? Nagyon tévedsz! Meríts ötleteket tippjeinkből, hogy feldobd a hétvégédet néhány remek programmal. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.