Vajna Timi jelenti a Golden Globe-ról: Tüntetés volt, és terrorveszélytől is tartottak a díjátadón

Golden Globe-díj díjátadó terrorveszély
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész világot lázban tartotta a Golden Globe-díjátadó, melyet magyar idő szerint hajnali két órától tartottak Beverly Hillsben. A helyszínről Vajna Tímea nyújtott exkluzív tudósítást a Life.hu-nak. 

Kommandósok óvták a gálára érkezőket Beverly Hillsben; nagy volt az elővigyázatosság, hiszen rengeteg világsztár vett részt az eseményen. Az ellenőrzés rendkívül szigorú volt, ami nem is csoda, tekintve a párizsi merényleteket követően Beverly Hillsben is terrorveszélytől tartottak - jelentette Timi.

Kommandósok vigyázták a sztárokat a Golden Globe-on Forrás: Vajna Tímea

A díjátadót emellett békés tüntetők próbálták megzavarni, akik a bejáratnál állva, transzparenseiket magukra aggatva tiltakoztak.

Forrás: Vajna Tímea
Freddie: „Éneklés közben tudok igazán kiteljesedni"http://www.life.hu/kult/20160111-fehervari-gabor-alfred-alias-freddie-izgatottan-keszul-a-2016os-eurovizios-dalfesztival-hazai.htmlFehérvári Gábor Alfréd, alias Freddie izgatottan készül a 2016-os Eurovíziós Dalfesztivál hazai válogatójára. Az első elődöntőre január második felében kerül sor, amikor a négyfős zsűri előtt mérettetik majd meg a dala. Kult--Emlékezzünk David Bowie-ra - Íme 5 dal, amit imádtunk tőle!http://www.life.hu/kult/20160111-david-bowie-ot-legendas-dala-ezek-a-mi-kedvenceink-elhunyt-a-legendas-enekes.htmlA legenda tragikus hirtelenséggel hagyott itt minket 69 éves korában. Pályája során számtalan felejthetetlen slágert adott ki, melyek közül kiválasztottuk az öt legemlékezetesebbet. Íme, az általunk legjobban kedvelt dalai: Kult--Golden Globe 2016: íme, a győztesek!http://www.life.hu/kult/20160111-golden-globe-dijat-nyert-a-saul-fia-a-visszatero-lett-a-legjobb-drama-a-mentoexpedicio-a-legjobb.htmlA Saul fia kapta a legjobb idegen nyelvű filmnek járó Golden Globe-díjat, Nemes Jeles László rendező munkája az első magyar alkotás, amely elnyerte a Hollywoodban akkreditált külföldi újságírók szervezetének (HFPA) elismerését. A legjobb dráma A visszatérő, a legjobb vígjáték a Mentőexpedíció lett. Kult--BAFTA: A leszbikus dráma és a kémthriller kapta a legtöbb jelölésthttp://www.life.hu/kult/20160108-cate-blanchett-es-steven-spielberg-filmje-kapta-a-legtobb-jelolest-a-baftan.htmlA Cate Blanchett főszereplésével készült Carol című leszbikus dráma és Steven Spielberg Kémek hídja című kémthrillere kapta pénteken a legtöbb, kilenc-kilenc jelölést a brit filmakadémia díjára. Kult--A fenekét és a mellét is kitette a Golden Globe vörös szőnyegén a modell, Lady Victoria Herveyhttp://www.life.hu/trend/20160111-lady-victoria-hervey-modell-mindenet-kitette-a-golden-globe-voros-szonyegen.htmlA brit modell nagy feltűnést akart kelteni a vasárnap esti Golden Globe-gálán, de ezt meglehetősen ízléstelenül tette. Trend--Plasztikrémként vette át Golden Globe-díját Sylvester Stallonehttp://www.life.hu/sztarok/20160111-sylvester-stallone-plasztikremkent-vette-at-golden-globe-dijat.htmlA színész A legjobb férfi mellékszereplő díját kapta a Creed: Apollo fia című filmben nyújtott alakításáért. Stallone agyonplasztikázott arcával mondott köszönetet az elismerésért. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.