Vajna Timi megkörnyékezte Gerard Butlert a Golden Globe-on – Exkluzív fotó!

Forrás: Vajna Tímea -
Gerard Butler fotó Golden Globe-díj Golden Globe-gála Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik legdögösebb hollywoodi színészt környékezte meg a Golden Globe-díjátadón Vajna Timi, aki exkluzív képet készített Gerard Butlerrel a Life.hu olvasóinak. 

Ahogyan arról korábban beszámoltunk: drámai hatású ruhában, világsztárokat túlragyogva gálázott Vajna Tímea, aki a Life.hu olvasói számára tudósított a Golden Globe-díjátadóról. Timi nemcsak a vörös szőnyegről küldött exkluzív videót, hanem sokak számára eddig ismeretlen információkkal is szolgált az eseményről, sőt még világsztárokat is elcsípett egy-egy fotó erejéig. Ilyen volt a 300 és a P.S.. I Love You sztárja, a rendkívül sármos Gerard Butler is, akivel igazán remekül mutatnak egymás társaságában.

Forrás: Vajna Tímea

Vajna Timi jelenti a Golden Globe-ról: Exkluzív videó egyenesen a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/kult/20160111-vajna-timi-jelenti-a-golden-globe-rol-exkluziv-video-egyenesen-a-voros-szonyegrol.htmlElképesztő közelségbe hozza a Golden Globe-díjátadót Vajna Timi, aki a Life.hu olvasóinak tudósít az eseményről: íme, egy exkluzív bejelentkezés egyenesen a vörös szőnyegről. KultOrigoEmlékezzünk David Bowie-ra - Íme 5 dal, amit imádtunk tőle!http://www.life.hu/kult/20160111-david-bowie-ot-legendas-dala-ezek-a-mi-kedvenceink-elhunyt-a-legendas-enekes.htmlA legenda tragikus hirtelenséggel hagyott itt minket 69 éves korában. Pályája során számtalan felejthetetlen slágert adott ki, melyek közül kiválasztottuk az öt legemlékezetesebbet. Íme, az általunk legjobban kedvelt dalai: Kult--Történelmi pillanat: megnyerte a Golden Globe-ot a Saul fiahttp://www.life.hu/kult/20160111-tortenelmi-pillanat-megnyerte-a-golden-globe-ot-a-saul-fia.htmlÉs igen, eljött a pillanat, amire oly régóta vártunk: 2016-ban magyar film nyerte meg a Golden Globe-gálán a legjobb idegen nyelvű alkotásnak járó díjat. Kimondhatatlanul büszkék vagyunk a Saul fiára! Kult--BAFTA: A leszbikus dráma és a kémthriller kapta a legtöbb jelölésthttp://www.life.hu/kult/20160108-cate-blanchett-es-steven-spielberg-filmje-kapta-a-legtobb-jelolest-a-baftan.htmlA Cate Blanchett főszereplésével készült Carol című leszbikus dráma és Steven Spielberg Kémek hídja című kémthrillere kapta pénteken a legtöbb, kilenc-kilenc jelölést a brit filmakadémia díjára. Kult--Tudod, hogy végződnek eredetileg a Disney-mesék? Megmutatjuk! http://www.life.hu/kult/20160108-disney-mesek-valodi-vege-csipkerozsikat-megeroszakoljak-kattints-a-videoert.htmlHamupipőke, Csipkerózsika, A kis hableány - gyermekkorunk kedvenc meséi, melyeket a mai napig szívesen előveszünk egy-egy unalmas este. De valóban úgy végződnek a történetek, ahogy a Disney feldolgozásokból ismertük őket? KultOrigoA 12 legjobb idézet a szerelemről http://www.life.hu/kult/20160107-a-12-legjobb-idezet-a-szerelemrol-szerelemes-filmekbol.htmlÖsszebújós, romantikus filmek telis tele alapigazságokkal a szerelemről. Íme, a mi kedvenceink - természetesen a teljesség igénye nélkül. Kult

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.