Alan Rickmanre emlékezünk - 3 film, amit imádtunk tőle!

halál film színész Alan Rickman Igazából szerelem tragédia Harry Potter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nagyszerű színész a mai napon, 69 éves korában hunyt el családja körében. Igazi színészlegenda volt, akit most egész Hollywood gyászol. Összeszedtünk három olyan produkciót, melyek pályája során a legnagyobb alakítások voltak. 

Harry Potter - Perselus Piton professzor

Rickman a szerepre tökéletes választásnak bizonyult, és nincs ember, akinek ne ő jutna eszébe először a varázslótanoncokról szóló film hallatán. A karaktere szerint számos alkalommal igazságtalanul bánik Harry Potterrel, de a végén kiderül, hogy valamilyen szinten mindig támogatta a fiút. Halálát itt is megkönnyeztük.

Igazából szerelem - Harry

Kedvenc szerelemi történetük egyik főszereplőjeként egy csalfa férjet alakított, aki nemcsak felesége, de a mi szívünket is összetörte. Bár a végén visszatalál a helyes útra, a forgatókönyvíró egyik korábbi nyilatkozata alapján sosem lesznek újra teljesen boldogok.

Értelem és érzelem - Brandon

A Dashwood lányok életébe igazi szívtiprók jelentek meg: Brandon ezredes (Alan Rickman) és Edward Ferrars (Hugh Grant) is megkörnyékezte a két főszereplőt. A mai napig imádjuk ezt a filmet, és nemcsak a történet, de a nagyszerű szereposztás miatt is.

Repülj az űrbe! - Lélegzetelállító kalandok várnak rád Budapest szívében http://www.life.hu/kult/20160114-kulturalis-programajanlo-januar-14-17.htmlA hideg, és borongós hétköznapok után itt az idő, hogy felpezsdítsd nemcsak önmagad, de a hétvégéd is. Izgalmas programok, könnyfakasztó emlékkoncert, és színházi kuriózummal készültünk neked erre a hétre, melyeket nem érdemes kihagyni. Készíts egy bögre teát, vedd elő a naptárad, és válogass kedvedre a lehetőségek közül. Kult--Helen Mirren is elismerő szavakkal illette a Saul fiáthttp://www.life.hu/kult/20160111-helen-mirren-adta-at-nemes-jeles-laszlonak-a-golden-globe-dijat-elismero-szavak-a-filmrol.htmlAz Oscar-díjas színésznő adta át Nemes Jeles Lászlónak a Golden Globe-díjat. A felkonferáló szövegében megdicsérte a filmet, és boldog volt, hogy ez a produkció került ki győztesként. Kult--Emlékezzünk David Bowie-ra - Íme 5 dal, amit imádtunk tőle!http://www.life.hu/kult/20160111-david-bowie-ot-legendas-dala-ezek-a-mi-kedvenceink-elhunyt-a-legendas-enekes.htmlA legenda tragikus hirtelenséggel hagyott itt minket 69 éves korában. Pályája során számtalan felejthetetlen slágert adott ki, melyek közül kiválasztottuk az öt legemlékezetesebbet. Íme, az általunk legjobban kedvelt dalai: Kult--Íme, az Oscar jelöltek listája - Magyar név a legjobbak között! http://www.life.hu/kult/20160114-nemes-jeles-laszlo-oscar-jelolese-mellett-leonardo-dicaprio-is-a-listan-teljes-nevsor.htmlNemes Jeles László csapata a Golden Globe után az Oscar-díjat is bezsebelheti február 28-án. Igazi meglepetésekkel zárult a mai sajtótájékoztató! Kult--Rekord! 200 díjat nyert eddig ez a magyar fotóhttp://www.life.hu/kult/20160114-kerekes-istvan-fotoja-rekorder-lett-eddig-200-dijat-nyert-a-maramarosi-lany-kepevel.htmlKerekes István fotója elképesztő rekordokat ért el: eddig 35 országban 200 díjat nyert el a máramarosi lányról készült fénykép. KultOrigoÍgy buliztak a sztárok a Golden Globe after partyján - Exkluzív videó Vajna Timitőlhttp://www.life.hu/kult/20160111-igy-buliztak-a-sztarok-a-golden-globe-after-partyjan-exkluziv-video-vajna-timitol.htmlVajna Timi jóvoltából - aki a Life.hu olvasóinak tudósított a Golden Globe-gáláról - láthattunk már videót a vörös szőnyeges bevonulásról is, valamint arról, ahogy Sylvester Stallone átvette a díját. Timi ezúttal egy igazán exkluzív felvételt jutatott el nekünk arról, hogyan buliznak a sztárok a díjátadó after partyján. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.