Rekord! 200 díjat nyert eddig ez a magyar fotó

Forrás: Kerekes István -
fotó rekord Kerekes István Máramaros megye
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kerekes István fotója elképesztő rekordokat ért el: eddig 35 országban 200 díjat nyert el a máramarosi lányról készült fénykép. 

Hét éve, egy Észak-romániai falucskában készített fotót Kerekes István egy máramarosi lányról, a portré pedig azóta 35 országban 200 díjat zsebelt be. A kislány neve Yelena, és Kerekes épp hintázás közben figyelt fel rá.

Forrás: Kerekes István

A hirado.hu információi szerint a 72 elnyert aranymedálból 26 FIAP- (Nemzetközi Fotóművész Szövetség) és 12 PSA (Amerikai Fotóművészek Szövetsége)-díj.

Rangos díjat nyert a VOLT és a SZIGEThttp://www.life.hu/kult/20160114-european-festival-awards-dijat-nyert-a-volt-es-a-sziget-fesztival.htmlSzerdán késő este adták át a legnagyobb nemzetközi fesztiválelismerés, a European Festival Awards díjait a hollandiai Groningenben tartott gálán. Két szigetes fesztivál is az élen végzett: a Telekom VOLT Fesztivál a közepes méretű rendezvények versenyében lett Európa legjobbja, míg a Sziget a „legjobb programkínálat" kategóriában lett első.Kult--Nagyon obszcén fotó készült Kern Andrásrólhttp://www.life.hu/kult/20160114-kern-andras-bemutat-gondolj-ram-cimu-filmjenek-plakatjan.htmlA Kossuth-díjas színművész legújabb, Gondolj rám című filmjének plakátjához készült obszcén fotó Kern Andrásról. A képet trágárnak ítélte meg az Önszabályozó Reklámtestület, így a plakátok nem kerülhetnek az utcákra - értesült a Blikk. Kult--Így buliztak a sztárok a Golden Globe after partyján - Exkluzív videó Vajna Timitőlhttp://www.life.hu/kult/20160111-igy-buliztak-a-sztarok-a-golden-globe-after-partyjan-exkluziv-video-vajna-timitol.htmlVajna Timi jóvoltából - aki a Life.hu olvasóinak tudósított a Golden Globe-gáláról - láthattunk már videót a vörös szőnyeges bevonulásról is, valamint arról, ahogy Sylvester Stallone átvette a díját. Timi ezúttal egy igazán exkluzív felvételt jutatott el nekünk arról, hogyan buliznak a sztárok a díjátadó after partyján. KultOrigoGrecsó Krisztián: „Sokat küzdünk a gyökereinkkel, azzal, hogy elfogadjuk őket”http://www.life.hu/kult/20160107-grecso-krisztian-es-grecso-zoltan-sokat-kuzdenek-a-gyokereikkel.htmlKettejük tehetsége és a köztük lévő mély összhang által régóta adott volt minden egy közös kezdeményezés elindításához. Grecsó Krisztiánban és Zoltánban viszont sokáig fel sem merült, hogy együtt kellene dolgozniuk. Kult--Király Linda: "Végre rájöttem, hogy ki vagyok valójában, és mit akarok”http://www.life.hu/kult/20151221-kiraly-linda-vegre-szakmailag-is-kiteljesedik.htmlMásodik lázadó korszakát éli és minden eddiginél őszintébb kitárulkozásra készül legújabb lemezével. Király Linda egy hihetetlenül nehéz időszakon van túl, ami testileg és lelkileg is megviselte, de végre már tudja, mit akar: szakmailag és nőként is. Kult--Íme az öt kedvenc idézetünk az Igazából szerelembőlhttp://www.life.hu/kult/20151204-ime-az-ot-kedvenc-idezetunk-az-igazabol-szerelem-cimu-filmbol.htmlAz egyik kedvencünk közé tartozik a romantikus film, melynek története öt héttel karácsony előtt indul. Most összeszedtük nektek az öt legjobb idézetet belőle. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.