Megvannak az idei év Arany Málna jelölései - A szürke ötven árnyalata első helyen!

lista film jelölés kritikus Arany Málna-díj A szürke ötven árnyalata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oscar előtt idén is átadják a legrosszabb filmes alakítások és filmek díjait, melytől nem véletlenül rettegnek a hollywoodi sztárok. A Pixel és Christian Grey szinte taroltak a jelölések között.

A legtöbb jelöléssel négy film büszkélkedhet: A szürke ötven árnyalata, a Pixel, A pláza ásza 2 és a Jupiter felemelkedése. A kritikusok szerint rosszul sikerült Fantasztikus, amely négyes összesen öt kategóriában kapott jelölést - írja a Time.

Forrás: AFP/Kevin Winter

A legrosszabb alakításokért olyan sztárok is indultak, akik már Oscar-díjat is nyertek: Eddie Redmayne a Jupiter felemelkedésével, Julianne Moore pedig A hetedik fiúval kerülhet ki győztesként. A legrosszabb főszerepekért Johnny Depp, Mila Kunis, Adam Sandler, Jennifer Lopez és Channing Tatum is indul.

Élelmiszert csempészett a világűrbe Farkas Bertalanhttp://www.life.hu/kult/20160115-farkas-bertalan-a-vilagur-titkairol-meselt.html36 évvel ezelőtt ment fel a világűrbe az első magyar űrhajós, Farkas Bertalan, aki most titkokat is elárult a nagy utazásról. Kult--Rekord! 200 díjat nyert eddig ez a magyar fotóhttp://www.life.hu/kult/20160114-kerekes-istvan-fotoja-rekorder-lett-eddig-200-dijat-nyert-a-maramarosi-lany-kepevel.htmlKerekes István fotója elképesztő rekordokat ért el: eddig 35 országban 200 díjat nyert el a máramarosi lányról készült fénykép. KultOrigoRepülj az űrbe! - Lélegzetelállító kalandok várnak rád Budapest szívében http://www.life.hu/kult/20160114-kulturalis-programajanlo-januar-14-17.htmlA hideg, és borongós hétköznapok után itt az idő, hogy felpezsdítsd nemcsak önmagad, de a hétvégéd is. Izgalmas programok, könnyfakasztó emlékkoncert, és színházi kuriózummal készültünk neked erre a hétre, melyeket nem érdemes kihagyni. Készíts egy bögre teát, vedd elő a naptárad, és válogass kedvedre a lehetőségek közül. Kult--Vandálkodással ünnepelt J. K. Rowling, amikor befejezte a Harry Potterthttp://www.life.hu/kult/20160113-j-k-rowling-irono-vandalkodassal-unnepelte-hogy-befejezte-a-harry-potter-konyvsorozatot.htmlNehéz elhinni az írónőről, pedig ő maga állítja: nem mindennapi, és számára is elítelndő módon ünnepelte meg, amikor befejezte a varázslótanonc utolsó kötetét. Kult--Freddie: „Éneklés közben tudok igazán kiteljesedni"http://www.life.hu/kult/20160111-fehervari-gabor-alfred-alias-freddie-izgatottan-keszul-a-2016os-eurovizios-dalfesztival-hazai.htmlFehérvári Gábor Alfréd, alias Freddie izgatottan készül a 2016-os Eurovíziós Dalfesztivál hazai válogatójára. Az első elődöntőre január második felében kerül sor, amikor a négyfős zsűri előtt mérettetik majd meg a dala. Kult--Történelmi pillanat: megnyerte a Golden Globe-ot a Saul fiahttp://www.life.hu/kult/20160111-tortenelmi-pillanat-megnyerte-a-golden-globe-ot-a-saul-fia.htmlÉs igen, eljött a pillanat, amire oly régóta vártunk: 2016-ban magyar film nyerte meg a Golden Globe-gálán a legjobb idegen nyelvű alkotásnak járó díjat. Kimondhatatlanul büszkék vagyunk a Saul fiára! Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.