Anton Gudim szarkasztikus illusztrációiért őrül meg most az internet

illusztráció orosz szarkasztikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az orosz művész vicces sorozata felül az internetes mémekre, vagy a vírusszerűen terjedő történetekre.

Az élet vicces, ugyanakkor kegyetlen is - így tartja Anton Gudim orosz illusztrátor. Szarkasztikus művei több esetben az interneten terjedő történeteket, fotókat, videókat figurázza ki, vagy csak a jelenlegi társadalom mindennapjait. Egyes rajzai mosolyra fakasztanak majd, míg a többi el fog gondolkodtatni.

Forrás: Anton Gudim

Forrás: Anton Gudim
Forrás: Anton Gudim
Forrás: Anton Gudim
Halálos fenyegetést kapott a Miss Universe műsorvezetőjehttp://www.life.hu/news/20160118-steve-harvey-a-miss-universe-musorvezetoje-halalos-fenyegetest-kapott.htmlA kínos baki óta pokollá vált a műsorvezető, Steve Harvey élete. Nemcsak ő, de a családja is szenved a dühös nézők bosszújától. News--Lewis Hamiltonnak még a fehér tigris is dorombol - videó!http://www.life.hu/news/20160118-lewis-hamilton-feher-tigrist-simogatott.htmlA Forma-1-es pilóta a mexikói Black Jaguar-White Tiger alapítványhoz látogatott el, ahol több cirkuszokból, állatkertekből megmentett nagymacska is lakik. News--Szörfözik és egész nap úszik a félszemű cica - Elképesztő videó!http://www.life.hu/news/20160118-felszemu-macska-az-internet-sztarja-hawaii-partjainal-szorfozik-es-lubickol-video.htmlKuli igazi látványosságnak számít Honolulu szigetén. 6 hónapos korában kezdett először lovagolni a hullámokon, és azóta gazdájával rendszeresen fürdőzik az óceánban. NewsOrigoEzek az állatok tényleg bárhol képesek elaludni - Cuki fotók!http://www.life.hu/news/20160118-nezegess-cuki-szunyokalo-allatokat-fotosorozat-kutyusokrol-es-cicakrol.htmlAki otthon állatot tart az tudja, hogy a házi kedvencek szinte bárhol és bármikor képesek álomra hajtani a fejüket. Az egyik tengerentúli magazin most összegyűjtötte az erről készült legviccesebb fotókat. News--Kinyílt az első virág a világűrben!http://www.life.hu/news/20160118-az-elso-virag-kinyilt-a-vilagurben.htmlHétvégén küldött képet a Földre Scott Kelly, a Nemzetközi Űrállomáson kinyílt vasvirágról. News--Betiltják a kutyasétáltatást Kőbányánhttp://www.life.hu/news/20160118-nem-lehet-kutyat-setaltatni-a-parkokban-kobanyan.htmlPórázon sem lehet majd sétáltatni a kedvenceket Budapesten, a X. kerületben. Csak a kutyafuttatókban lesz helyük az ebeknek. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.