Egy ágyban Marilynnel - Kiállítják a szexszimbólum ikonikus fényképeit

2016.01.19. 14:30

Minden idők egyik leghíresebb és leggyönyörűbb színésznője egy szál ágyneműben csábítja a közönséget abba a londoni galériába, ahol hamarosan kiállítják a valaha készült legnevesebb képeit.

Többek között Douglas Kirkland 1961-ben készült "Egy ágyban Marilynnel" című fotósorozatának néhány képe is kiállításra kerül a londoni The Little Black galériában - írja a Daily Mail.

Forrás: Douglas Kirkland

A kanadai származású fotós Marilyn pályájának csúcsán készítette a később sokat emlegetett sorozatot a színésznőről a Look magazin jubileumi évfordulójának alkalmából.

Forrás: Douglas Kirkland

A fotózás után állítólag Monroe megkérte Kirklandet, hogy feküdjön mellé az ágyba - Kirkland azonban a legenda szerint visszautasította az ajánlatot. A tárlat a lap szerint Marilyn egy egészen más oldalát szeretné bemutatni a közönségnek a ritkán látott képek által.

A gyémánt a nő legjobb barátja
Marilyn Monroe, azaz Norma Jeane amerikai énekesnő, Golden Globe-díjas színésznő és szexszimbólum. Minden nő példaképe. Ezúttal összeszedtük nektek a 10 legjobb idézetet tőle: a Life.hu cikkéért kattints ide!

 

 

Marilyn MonroeLondonkiállításfényképszínésznőszexszimbólum