Durva! Fingó hullát alakít új filmjében Daniel Radcliffe

Forrás: AFP/Robyn Beck -
fing hulla Sundance 2016 Daniel Radcliffe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Swiss Army Man című alkotást Dan Kwan és Daniel Scheinert író-rendezők elvitték a Sundance filmfesztiválra, ahol minden néző a fingó hullaként feltűnő Daniel Radcliffen röhögött.

A film igencsak megosztóra sikerült, így néhányan valóban jókedvükben röhögtek a filmen, néhányan pedig azért, mert az egész rendkívül kínos.

Forrás: AFP/Robyn Beck

A sztoriban egy férfi (Paul Dano) öngyilkosságra készül, mert egy lakatlan szigetre vetődött, ahonnan nem látja a kiútat. Váratlanul azonban egy hullát (Daniel Radcliffe) sodor a víz a partra, aki folyamatosan nagy erejű gázokat ereszt ki magából. Az elkeseredett férfi elhatározza, hogy ezt kihasználva, egyfajta jet-skit kialakítva elevickél egy lakott szigetre. Íme néhány kritika a filmről:

“A Swiss Army Mannel a hipster abszurditás elérte a legmélyebb pontját.”

“Több ezer filmet láttam már, de egyik sem hasonlított a Swiss Army Manhez. Őrület. Beteg.”

“Egy fing dráma”

Pikali Gerda bírja a megkötözésthttp://www.life.hu/kult/20160126-pikali-gerda-birja-a-megkotozest.htmlA Játékszín új darabjában Németh Kristóf mellett Pikali Gerda alakítja a másik főszereplőt, aki egy felvonáson keresztül megkötözve játszik majd. Kult--Elképesztő! Magyar fotós képein ámul a világhttp://www.life.hu/kult/20160125-borsi-flora-fotos-kepein-amul-a-vilag.htmlA fiatal művész, Borsi Flóra világhírűvé vált fotósorozatában állatokkal fotózkodott igencsak egyedi módon. Kult--Amikor Mózes bárkája a Hősök terén kötött kihttp://www.life.hu/kult/20160124-a-magyar-kultura-napja-januar-22-es-ebbol-az-alkalombol-faggattuk-az-utca-emberet.htmlA magyar kultúra napját 1989 óta ünnepeljük meg január 22-én, annak emlékére, hogy Kölcsey Ferenc 1823-ban ezen a napon tisztázta le Csekén a Himnusz kéziratát.KultFotó: Bielik István - OrigoNégy teljesen átlagos ember, akinek egy híresség tette tönkre az életéthttp://www.life.hu/kult/20160122-4-teljesen-atlagos-ember-akinek-egy-hiresseg-ashley-greene-roman-polanski-bill-cosby-hulk-hogan.htmlEgy hírességgel való találkozás a legtöbbször izgalmas élmény, ám vannak olyan esetek is, amelyekben ez a pillanat inkább megkeserítette, sőt tönkretette néhány ember életét. KultAFPLenyűgöző fotók az emberi szemrőlhttp://www.life.hu/kult/20160122-emberi-szemeket-fotozott-banyai-balint-extrem-kozelsegbol.htmlBányai Bálint extrém közelségből készített képeket az emberi szemről. Sorozata a képernyőre szegezi a tekintetet. Kult--Ma 75 éves az opera koronázatlan királya, Plácido Domingo http://www.life.hu/kult/20160121-placido-domingo-ma-hetvenot-eves-februarban-a-budapesti-operahazban-lep-szinpadra.htmlNagyszerű karmester, intézményvezető, és varázslatos hanggal megáldott énekes. A színész lassan fél évszázada meghódította a világot, és a mai napig ad teltházas koncerteket. Februárban a magyar közönséget is elbővüli, hiszen a budapesti Operaházban megrendezett Shakespeare Estély egyik díszvendége lesz. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.