párkapcsolat kultúra koncert szerelem előadás programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétvége akkor a legjobb, ha a lazítás jegyében telik. Ha érdekelnek az emberi lélek legmélyebb bugyrai, vagy szívesen röhögnél másfél órán keresztül Robert De Niro obszcén poénjain, itt a helyed! Vedd elő a naptárad, és válogass kedvedre a lehetőségek között. 

Kapcsolati Kurzus

Park Inn by Radisson Budapest

Február 1.

Dr. Menis Yousry, pszichológus, családterapeuta nyilvános előadása, "A tudatalatti döntéseink nyomában" címmel. Miért kerülünk folyton ugyanazokba a helyzetekbe? Milyen minták alapján viselkedünk? Hogyan léphetünk ki a berögződött szokások fogságából? Hogyan szeressünk jól? Mit tegyünk azért, hogy az évek során ne lankadjon, hanem egyre erősebb legyen a szerelmünk? - Dr. Menis Yousry egyszerűen, érthetően válaszolja meg ezeket a kérdéseket számodra. Az Esszencia Kurzusok célja, hogy lehetővé tegye számunkra a kapcsolatteremtést azzal, akik valójában vagyunk, és azzal amit életünkben el szeretnénk érni. Arra ösztönöz, hogy konkrét lépéseket tegyünk, személyes erőnk és szabadságunk nagyobb fokú megtapasztalásának az útján.

Forrás: Ambrus Marcsi

Nagyfater elszabadul

A mozikban

Jason Kellyt (Zac Efron) egy hét választja el, hogy feleségül vegye főnöke irányításmániás lányát, és így végre társtulajdonossá váljon apósa ügyvédi irodájába, amivel megkezdődhet kiszámítható, tökéletesnek tűnő élete. Azonban ez a szépen megtervezett jövő egy csapásra veszélybe kerül, mikor Jason szabadszájú nagyapja, Dick (Robert De Niro) csőbe húzza a mit sem sejtő ifjú titánt. Dick a felesége halálát követő napon arra kéri unokáját utazzon el vele Daytonába, ahová a feleségével jártak el minden évben, és ahol éppen a Tavaszi Szünet nevű, vad partijairól híres fesztivál zajlik.

Csernus doki a párkapcsolatokról

Belvárosi Színház

Február 10.

A szingliségről és a párkapcsolatokról. Boldogságról és boldogtalanságról. Mitől működik? Mitől nem működik? Interaktív este Csernus dokival beszélgetéssel és filmvetítéssel életvitelről, őszinteségről, érzelmi intelligenciáról, kölcsönös tiszteletről, és a kiegyensúlyozott, rendszeres szexualitásról. Kár kihagyni!

Csernus Imre Fotó: Szabó Pál [origo]

Kis Grófo & Pixa

Akvárium Klub

Január 29.

Kis Grófo gondolt egy merészet, és összeállt a korábban Snoop Doggal is együtt dolgozó Pixával, a roma pop és az elektronikus tánczenekeresztezéséből pedigmegszületett a Bulibáró névre keresztelt hibrid, melynek Miki357 által rendezett videoklipje már átlépte a 10 milliós nézettséget. A két parti arc ezúttal klubkoncert keretein belül, az Akvárium Nagytermébe hozza el a mulatásit.

Kis Grófo Forrás: Pozsonyi Roland

Dosztojevszkij: Bűn és bűnhődés

Szkéné Színház

Február 2.

Raszkolnyikov korunk embere, a hitelek menekülő fiatal férfi, aki a pénz átláthatatlan útvesztőjében vergődik. Szeretne kiszakadni a környezetéből, hogy a felsőbbrendű emberről alkotott elméletét érvényesítse, amiért a gyilkosságtól sem riad vissza. Dosztojevszkij az emberi lélek végtelen mélységeibe ereszkedik. Az előadás ezt a belső világot szándékozik ábrázolni, a szereplők lélektani folyamatait és állapotait próbálja formába önteni a test és a szöveg képiségén keresztül.

Szkéné Színház‎ Forrás: Facebook/Szkéné Színház‎
Dominaként tér vissza Kim Basinger! Ő rontja meg Christian Grey-t A szürke ötven árnyalatábanhttp://www.life.hu/kult/20160129-kim-basinger-vezeti-be-a-szexjatekok-vilagaba-christian-greyt-a-szurke-otven-arnyalataban.htmlA 62 éves Kim Basinger kulcsfontosságú szerepet kap A szürke ötven árnyalata című bestseller második kötetéből készülő filmben. KultOrigoKit Harington elárulta, mi lesz Havas John sorsa http://www.life.hu/kult/20160128-eldolt-havas-john-sorsa-kit-harington-elarulta-karaktere-sorsat-a-rajongok-duhongenek.htmlA Trónok harca-rajongók már tűkön ülnek, hogy vajon mi lesz egyik kedvenc karakterük sorsa. Havas Jon meghalt, vagy sem? Most kiderült! KultOrigoElképesztő! Magyar fotós képein ámul a világhttp://www.life.hu/kult/20160125-borsi-flora-fotos-kepein-amul-a-vilag.htmlA fiatal művész, Borsi Flóra világhírűvé vált fotósorozatában állatokkal fotózkodott igencsak egyedi módon. Kult--Zöldség, sonka, csokoládé - Bármiből tájképet varázsol egy férfi http://www.life.hu/kult/20160122-elelmiszerbol-es-hasznalati-targyakbol-csinal-tajkepeket-egy-ferfi-fantasztikus-alkotas-foto.htmlCarl Warner mesés képeket varázsol bármilyen használati tárgyból, vagy élelmiszerből, sőt, néha még emberi testrészeket is felhasznál fotóin. A hangulatos alkotásokból most kiállítás nyílt a tengerentúlon. KultOrigoElton John segít Lady Gagának legújabb albumábanhttp://www.life.hu/kult/20160121-lady-gaga-enekesno-legujabb-dalait-elton-john-irja.htmlHa két ilyen tehetség összeáll, abból csakis valami nagyon különleges és jó dolog sülhet ki. Kult--7+1 film, amikért Leonardo DiCapriónak kijárna az Oscarhttp://www.life.hu/kult/20160119-7-1-film-amikert-leonardo-dicaprionak-kijarna-az-oscar.htmlHiába generációja legkiemelkedőbb színészeinek egyike, hiába játszott pazar szerepeket, hiába jelölték többször, Leonardo DiCapriónak még mindig nincs Oscar-díja, az ezen való poénkodás pedig lassan az internet leggazdagabb mémforrásává növi ki magát. Leo idén újra nekifut A visszatérővel, de mi addig is megmutatjuk: mi mindenért érdemelte volna már meg eddig is az Oscart. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.