Justin Timberlake 90-es évek születésnap énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Mickey Mouse Clubból indult, mára a világ egyik legkeresettebb előadója lett. Bár 'N Sync-es éveit jobb lenne kitörölni a kollektív emlékezetből, 35 éves korára végre igazi férfi lett belőle.

Justin 90-es évekbeli pöndöri, leginkább malacfarkacskákra emlékeztető, hidrogénezett frizurája óta szerencsére már sok víz lefolyt a Dunán, és ő is átesett némi stílusváltáson. Egykori fizimiskája már csak egy rossz álom - ám könnyen fel lehet eleveníteni nagysikerű N'Sync klipek nézegetése közben.

Szóval 1995-ben, 15 éves sihederként lépett be a fiúbandába, utolsó lemezük pedig 2001-ben jelent meg.

A feloszlás után Justin külön vizekre evezett, és saját stílusára találva komoly sikereket ért el. Ma már nem csak énekel, hanem dalszövegeket is ír, zenét szerez, producerkedik és néha-néha színészkedik is.

6 Grammy- és 4 Emmy-díjjal büszkéledhet, továbbá van egy lemezkiadó cége, divatmárkája, éttermei, nem mellesleg pedig egy gyönyörű felesége Jessica Biel személyében és egy ennivaló gyermekük.

Így kell ezt csinálni. Boldog 35. születésnapot!

Az Elfújta a szél meglepő kulisszatitkaihttp://www.life.hu/kult/20160131-kulisszatitkok-az-elfujta-a-szel-forgatasarol.htmlScarlett O'Hara és Rhett Butler ikonikus szerelme 1939-ben debütált a filmvásznon, az Elfújta a szél sikere pedig lassan 80 éve töretlen. Nők milliói olvadoznak még ma is a sármos Clark Gable-től; a valaha volt egyik legszebb színésznőt, Vivien Leigh-et, pedig ugyancsak tömegek csodálják. Most néhány érdekes kulisszatitkot hoztunk el nektek ezzel a filmmel kapcsolatban. KultA filmvászon legmocskosabb nagypapáihttp://www.life.hu/kult/20160131-a-filmvaszon-legmocskosabb-nagypapai.htmlBékés öregkor, bölcs tanácsok, vasárnapi húsleves? Egy fenét! Ezek a nagyszülők tesznek arra, hogyan kéne viselkedniük a társadalmi és családi elvárások szerint, ehelyett azt csinálják, amihez kedvük van. Akkor is, ha az botrányosan szörnyű. Kult--A Forrest Gump 5 legmeghatóbb idézetehttp://www.life.hu/kult/20160131-5-idezet-a-forrest-gump-cimu-filmbol.htmlWinston Groom regényének filmadaptációja a kilencvenes évek egyik legnagyobb sikerfilmje volt. A szerethetően együgyű főhőse, Forrest Gump, számos örökérvényű bölcsességet hagyott az utókorra, az alábbiakban ezekből szemezgettünk. KultMagyar film nyerte a trieszti filmfesztivál fődíjáthttp://www.life.hu/kult/20160131-magyar-film-szerdai-gyerek-nyerte-a-trieszti-filmfesztival-fodijat.htmlA Szerdai gyerek című magyar film nyerte a trieszti filmfesztivál fődíját - tudatta a Magyar Filmunió vasárnap az MTI-vel. KultOrigoMegszűnik a Benkó Dixieland Bandhttp://www.life.hu/kult/20160130-megszunik-a-benko-dixieland-band.htmlA 2015 év végén elhunyt Benkó Sándor Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas művész emlékének megőrzésére családja művészeti alapítványt hoz létre. Kult--Kitüntették a Harry Potter szülőanyját, J.K. Rowlingothttp://www.life.hu/kult/20160126-a-harry-potter-konyvek-szerzoje-dijat-kapott-kituntettek-j-k-rowlingot-alapitvanyi-munka.htmlAz amerikai PEN/Allen Alapítvány az irodalom szolgálatáért adományozott díjával tünteti ki a brit írónőt. Az irodalmi és emberi jogi csoport tavaszi New York-i gáláján, május 16-án adja át a díjat a Harry Potter-könyvek szerzőjének. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.