Penelope Cruz hamarosan Budapesten forgat

Forrás: AFP -
film forgatás Penelope Cruz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mi a közös az alábbi színészekben: Charlize Theron, Keira Knightley, Ryan Gosling, Harrison Ford és Penelopé Cruz? Olvass tovább, ha szabad a gazda!

Nos, a felsorolt színészekkel akár te is összefuthatsz Budapesten. Charlize már kis hazánkban forgat, Keira, Ryan, és Harrison nyáron érkezik,

míg Penelope februárban.

A spanyol szépség, az Álomlány című 1998-as film folytatását forgatja majd Magyarországon. A magyar utcákon pedig Spanyolország fog megelevenedni - írja a Screen Daily.

Penelope, az Álomlány Forrás: AFP

A Spanyolország királynője (La Reine De España) című film forgatása február végén kezdődik, és áprilistól Spanyolországban folytatódik, így

2016 végére vagy 2017 elejére készülhet el.

Az Álomlány főszereplői is visszatérnek, így hazánkba látogat Penélopén kívül a Torrente-filmekből ismert Santiago Segura is.

Cruz a folytatásban egy befutott színésznőt alakít, aki az 50-es években hollywoodi sztárként jár vissza forgatni hazájába, Spanyolországba.

Filmkritika: A szobahttp://www.life.hu/kult/20160201-filmkritika-a-szoba.htmlMilyen lenne, ha először ötévesen éreznéd a szelet az arcodon? Istók Levente kritikája. Kult--Megszűnik a Benkó Dixieland Bandhttp://www.life.hu/kult/20160130-megszunik-a-benko-dixieland-band.htmlA 2015-ös év végén elhunyt Benkó Sándor Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas művész emlékének megőrzésére családja művészeti alapítványt hoz létre. Kult--Gwendoline Christie újabb titkot árult el a Star Warsrólhttp://www.life.hu/kult/20160201-star-wars-sztar-ebredo-ero-szazados.htmlA Star Wars rajongók örülhetnek, ugyanis izgalmas részletekre derült fény a film nyolcadik és kilencedik epizódjáról. KultOrigoAz Antarktisz egy darabja Münchenben van - Opera készült a Déli-sarkrólhttp://www.life.hu/kult/20160201-opera-south-pole-muncheni-nemzeti-szinhaz-miroslav-srnka.htmlNagy sikert aratott a South Pole című opera ősbemutatója, amit vasárnap este tartottak a Müncheni Nemzeti Színházban. KultOrigoA filmvászon legemlékezetesebb mostoháihttp://www.life.hu/kult/20160131-a-filmvaszon-legemlekezetesebb-mostohai.htmlÍgy jártam a mostohámmal – szól az e héten mozikba kerülő film címe, mi pedig összegyűjtöttük egy csokornyit azokból a nevezetes filmekből, melyek főszereplői mostohaszülők és mostohagyerekek. Kult--Bekerül a mozikba a Félvilág http://www.life.hu/kult/20160130-bekerul-a-mozikba-a-felvilag-magnas-elza-tortenete-kovacs-patriciaval-a-foszerepben.htmlBő másfél hónappal a tévés premier után február 18-tól a mozikban is meg lehet majd nézni Mágnás Elza utolsó, tragédiába torkolló napjait. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.