Nézd meg mangahősként a Harry Potter szereplőit

rajz J. K. Rowling angol Harry Potter manga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
J. K. Rowling fantasykönyveit egyszerűen imádják Japánban, ezért mostantól a rajongók több módon is megismerhetik Harry és varázslótársai kalandjait. 

Most az esszenciálisan angol történet főbb szereplői részesültek meglepő bánásmódban: 13 karakterből a japán grafikusok a Shochiku stúdió közreműködésével mangahőst faragtak, a mangahősök minden jellegzetességével: órási szemek, cuki pofa, apró orr, kicsi lábak, hatalmas, látványos hajkorona - írja az Origo.

Harry Potter karakterek manga hősként Forrás: Origo

A japán popkultúrával foglalkozó angol nyelvű blogok szerint valószínű, hogy az új karakterdizájn bemutatása után képregénysorozatot is indítanak a szereplésükkel, vagy esetleg elkészítik a Harry Potter anime-, tehát animációsfilm-változatát.

A Harry Potter-franchise a mai napig nagyon sikeres Japánban. A hét filmet összesen 78 millióan nézték meg moziban, az első Harry Potter-film a japán mozik történelmének negyedik legtöbb bevételt hozó mozifilmje lett.

Víz alatti múzeum nyílik a Kanári-szigeteknélhttp://www.life.hu/kult/20160203-szoborpark-jason-decaires-taylor-kanari-szigetek.htmlA tengerfenékre költözik 400 életnagyságú, emberalakú szobor a Kanári-szigetekhez tartozó Lanzarote közelében. A beköltözés várhatóan 2017-ben fejeződik be, de 35 alkotás a hétvégén már a 12-15 méter közötti mélységben landolt. KultOrigoGwendoline Christie újabb titkot árult el a Star Warsrólhttp://www.life.hu/kult/20160201-star-wars-sztar-ebredo-ero-szazados.htmlA Star Wars rajongók örülhetnek, ugyanis izgalmas részletekre derült fény a film nyolcadik és kilencedik epizódjáról. KultOrigoPenelope Cruz hamarosan Budapesten forgathttp://www.life.hu/kult/20160202-penelope-cruz-februarban-budapestre-jon.htmlMi a közös az alábbi színészekben: Charlize Theron, Keira Knightley, Ryan Gosling, Harrison Ford és Penelopé Cruz? Olvass tovább, ha szabad a gazda! KultAFPMagyar film nyerte a trieszti filmfesztivál fődíjáthttp://www.life.hu/kult/20160131-magyar-film-szerdai-gyerek-nyerte-a-trieszti-filmfesztival-fodijat.htmlA Szerdai gyerek című magyar film nyerte a trieszti filmfesztivál fődíját - tudatta a Magyar Filmunió vasárnap az MTI-vel. KultOrigoBekerül a mozikba a Félvilág http://www.life.hu/kult/20160130-bekerul-a-mozikba-a-felvilag-magnas-elza-tortenete-kovacs-patriciaval-a-foszerepben.htmlBő másfél hónappal a tévés premier után február 18-tól a mozikban is meg lehet majd nézni Mágnás Elza utolsó, tragédiába torkolló napjait. KultOrigoRégi-új nő tűnik fel Bereczki Zoltán melletthttp://www.life.hu/kult/20160129-bereczki-zoltan-szinesz-multjabol-felbukkant-egy-holgy-es-hamarosan-egyutt-allnak-szinpadra.htmlElőkerült egy nő Bereczki Zoltán múltjából, és hamarosan együtt állnak színpadra. Az énekes elárulta, a kilencvenes években gyakran „kerülgették" egymást Váczi Eszterrel, hiszen mindketten aktív szereplői voltak a hazai klubéletnek. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.