Visszatér MacGyver, csak fiatalabb kiadásban

Forrás: ABC -
MacGyver sorozat pilot
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre biztosabb, hogy Macgyver visszatér a képernyőkre, ugyanis a CBS amerikai tévécsatorna berendelt egy pilotepizódot a sorozatból, és most újabb részletek derültek ki a folytatással kapcsolatban.

Az új évadot James Wan rendezné, ő rendezte a Halálos iramban 7-et is, az eredeti stábból pedig visszatér az egyik producer Henry Winkler és a forgatókönyvíró Paul Downs Colaizzo is - írja a Deadline.

MacGyver Forrás: ABC

A pletykák szerint a történet az eredeti sorozat előzménye lenne, amikor a fiatal, huszonéves MacGyver egy kiképzőtáborban megtanulja mindazt, amiket a kilencvenes években futó sorozatban láthattunk.

Az eredeti sorozat egyébként hét évadon keresztül szórakoztatta a nézőket, sikerén felbuzdulva pedig még két egész estés filmmel is kedveskedtek a rajongóknak, az Atlantisz elveszett kincse és Az utolsó ítélet címen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.