Összefogtak a színészek Kara Tünde gyógyulásáért

2016.02.04. 16:00

Jótékonysági gála keretein belül színészeink fognak össze Kara Tünde gyógyulásáért. A színésznőnek tavaly nyáron próba közben leállt a szíve, de állapotát sikerült stabilizálni.

Kara Tünde születésnapján jótékonysági gálát rendeznek a Jászai-díjas színművésznő gyógyulásáért a Békéscsabai Jókai Színház nagyszínpadán - írja a Beol.

A február 24-én 19 órától kezdődő gálán fellépnek színésznő barátai és kollégái, többek között Kautzky Armand, Szomor György, Gubik Petra, Cserna Antal, Szalay Kriszta, Gerner Csaba, a Balassi Táncegyüttes, az Üzenet 1.0 és az Orszlán együttesek, Gulyás Levente és zenekara, a Fővárosi Nagycirkusz artistái, valamint a Jókai Színház művészei.

Kara Tünde Aphrodité szerepében a XIX. Magyar Drámaíró Verseny gáláján a Békéscsabai Jókai Színházban 2014. március 29-én esteForrás: MTI/Rosta Tibor

Kara Tünde tavaly júniusban lett rosszul a Bernarda Alba háza című darab próbáján, megállt a szíve. A mentősök a helyszínen újraélesztették, és a gyulai kórház intenzív osztályára vitték, majd onnan egy rehabilitációs intézetbe került.

Kara TündeJászai Mari-díjBékéscsaba