Apró techinkai baki az előadás után a Shakespeare Estélyen - Az fellépők azonban lenyűgöztek mindenkit

Forrás: Polyak Attila -
Shakespeare Estély
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A makrancos Kata balettje után történt egy kis malőr, az előadást követően nem ment le időben a függöny. Ez kis  bosszúságot okozott a háttérben készülődőknek. Wiliam Shakespeare A Makrancos Kata című műve alapján készült balett a közönség nagy kedvence, a mókás történet és a bámulatos táncos elemek mindenkit elvarázsolnak. Most is így történt.  

A férfi szerepet megformáló sármos Apáti Bence rajong a sportért: bokszol, karatézik, motorozik a balett mellett. A bokszedzéseken kezdetben nem is mondta az edzőtársainak, hogy balettozik. A gyönyörű és kecses mozgású Starostina Kristinát tavaly az év kartárcosának választotta a Magyar Állami Operaház.

Forrás: Polyak Attila


"Annak ellenére, hogy korabeli ruhában kellett táncolnom, viszonylag könnyen tudtam mozogni. Táncoltam már olyan jelmezben is korábban, amiben sokkal kötöttebb volt a mozgásom. Mielőtt színpadra lépek, három órán át melegítek, így volt ez most is, és közvetlenül a színpadra lépés előtt keresztet is vetettem. Bevallom, nagyon izgultam, hiszen egy élő legenda, Plácido Domingo után színpadra lépni nagy kihívás, annak ellenére, hogy ő nem táncos. Ezzel a gondolattal már két hete barátkozom. Nehéz lesz ez után az este után hazamenni és letenni a szerepet, általában nehezen tudok egy-egy előadás után visszatérni a hétköznapokba" - nyilatkozta Apáti Bence a fellépés után

A 12 legjobb idézet a szerelemről http://www.life.hu/kult/20160107-a-12-legjobb-idezet-a-szerelemrol-szerelemes-filmekbol.htmlÖsszebújós, romantikus filmek telis tele alapigazságokkal a szerelemről. Íme, a mi kedvenceink - természetesen a teljesség igénye nélkül. Kult--Plácido Domingo: "A közönség öröme éltet"http://www.life.hu/kult/20160205-placido-domingot-a-shakespeare-estely-sztarvendeget-a-kozonseg-orome-elteti.htmlAz opera egyik legnagyobb csillaga és kétség kívül legkarizmatikusabb személyisége lesz az Operaház idei tematikus eseményének, a Shakespeare Estélynek a sztárvendége. Fél évszázados karrierrel a háta mögött Plácido Domingót elmondása szerint egyetlen dolog, a közönség öröme élteti. KultFotó: Dudás Szabolcs - OrigoOrbán Viktor, Kovács Ákos és Győrfi Pál megérkeztek a Shakespeare Estélyrehttp://www.life.hu/kult/20160206-orban-viktor-miniszterelnok-kovacs-akos-enekes-es-gyorfi-pal-a-mentoszolgalat-szovivoje-megerkeztek.htmlSzombaton este 18 órakor megnyitotta kapuit az Operaház, és kezdetét veszi az év legnagyobb társasági eseménye a Shakespeare Estély. Kult--A Trónok harca szexi sztárjából ápolónő lett http://www.life.hu/kult/20160205-emilia-clarke-es-sam-claflin-egymasra-talaltak-a-filmvasznon-lebenult-ferfi-es-az-apoloja.htmlEmilia Clarke és Sam Claflin egy romantikus sztorival robban be hamarosan a mozivásznakra. Az előzetes láttán már most elmorzsoltunk néhány könnycseppet! Kult--5 elképesztő tény, amit nem tudtál Operaházrólhttp://www.life.hu/kult/20160203-5-erdekesseg-amit-nem-tudtal-az-operahazrol.htmlTudtad, hogy az Operaház megnyitóján hatalmas botrány volt? És azt, hogy a II. világháború alatt óvóhellyé alakították az épület pincerendszerét? Vagy azt, hogy az Operaház legnagyobb csillára több, mint 2 tonnás? Íme, 5 érdekesség, amit még biztosan nem hallottál Magyrország egyik legpatinásabb épületének történetéről! KultOrigoMár online is megnézheted az Oscar-díjra jelölt magyar alkotást http://www.life.hu/kult/20160205-bucsi-reka-filmrendezo-oscar-dijra-jelolt-alkotasa-a-symphony-no-42-online-is-megnezheto.htmlA 2014-ben Oscar-díjra jelölt Symphony No. 42-t mostantól online is láthatja a közönség. Rendezőjével, Bucsi Rékával az amerikai Vice magazin készített interjút. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.