Megdöbbentő! Goldie Hawn örökbefogadja Amy Schumert

Amy Schumer Goldie Hawn vígjáték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hello Goldie Hawn! Rég láttuk a képernyőkön, egész pontosan 14 éve. De visszatért, és a tervek szerint az Oscar-díjas színésznő Amy Schumer anyját játssza majd egy vígjátékban.

Hosszú szünet után, egész pontosan 14 éves kihagyás után kaphat szerepet Goldie Hawn. A filmet Jonathan Levine rendezi, neki köszönhetjük a Fifti-fifti-t, vagy az Eleven testek című filmeket.

Goldie Hawn a 2015-ös Glamour-gálán Forrás: AFP

A most készülő alkotásnak egyelőre még nincs címe, de Goldie a feminista és olykor mocskos humoráról híres

Amy Schumer komikus anyját játszaná.

A történet az anya-lánya duó félresikerült nyaralását mutatná be, a forgatókönyvön pedig Schumer és testvére, Kim Caramele dolgozik - írja a The Hollywood Reporter.

Romantikus Valentin-napi filmajánló, ha összebújva moziználhttp://www.life.hu/kult/20160208-romantikus-valentin-napi-filmajanlo-ha-osszebujva-moziznal.htmlTévé előtt? Moziban? DVD-ről? Mindegyik verzióra vannak ajánlataink, ha a Valentin-napot a szerelmeddel kettesben, romantikus filme(ke)t nézve töltenéd. Íme 3x3 film a szerelem napjára! Kult--Bejelentették: véget ér A férjem védelmébenhttp://www.life.hu/kult/20160208-veget-er-a-ferjem-vedelmeben-sorozat.htmlA sorozat készítői a Super Bowl sportmérkőzés reklámszünetében tudatták a szomorú hírt a rajongókkal. Kult--Óriásit hibázott Kurt Russell: Kiakadtak az internetezők! http://www.life.hu/kult/20160207-quentin-tarantino-uj-filmjeben-kurt-russell-gitart-tort-nem-kellett-volna-antik-hangszer-volt.htmlTarantino legújabb filmjében egy pótolhatatlan, antik hangszer is használhatatlanná vált. A fejvadászt játszó Kurt Russell nagy lelkesedésében ripityára tört egy gitárt, mely már több mint 145 éves volt, és a Martin Guitar Múzeum adott kölcsön. Kult--Shakespeare Estély 2016 - Így mulatott a magyar elithttp://www.life.hu/kult/20160207-ilyen-volt-a-shakespeare-bal-2016ban-az-operahazban.htmlImmár harmadszorra rendeztek tematikus gálát az Operaházban. Különleges sztárvendég emelte az est színvonalát a 2016-os Shakespeare Estélyen: Plácido Domingo lépett fel. Kult--5 elképesztő tény, amit nem tudtál Operaházrólhttp://www.life.hu/kult/20160203-5-erdekesseg-amit-nem-tudtal-az-operahazrol.htmlTudtad, hogy az Operaház megnyitóján hatalmas botrány volt? És azt, hogy a II. világháború alatt óvóhellyé alakították az épület pincerendszerét? Vagy azt, hogy az Operaház legnagyobb csillára több, mint 2 tonnás? Íme, 5 érdekesség, amit még biztosan nem hallottál Magyrország egyik legpatinásabb épületének történetéről! KultOrigoMeglepő dolog derült ki a Szerelmünk lapjai című filmrőlhttp://www.life.hu/kult/20160206-a-szerelmunk-lapjai-cimu-film-ferfi-foszerepet-senki-sem-akarta-vallalni.htmlMinden idők egyik leghíresebb romantikus filmjének főszerepét eleinte senki sem akarta elvállalni - árulta el maga a szerző, Nicholas Sparks. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.