Nemes Jeles László és Jennifer Lawrence közös fotójától elájulsz

fotó Jennifer Lawrence színész Nemes Jeles László Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar rendező igazi világsztárokkal tölthetett el néhány órát a minap, és még egy közös képen is szerepelhetett velük. 

Hétfőn volt a Los Angeles-i Beverly Hilton hotelben a hagyományos Oscar Luncheon, amit már 35 éve mindig a gála előtt pár héttel rendeznek meg. Ez egy ebéd, amire elhívják az összes aktuális Oscar-jelöltet, és ekkor készül róluk egy nagy csoportkép is. Most egy magyar is ott lehetett a meghívottak között - írja az Origo.

A 2016-os Oscar-jelöltek csoportképe Forrás: Image Group LA / ©A.M.P.A.S./©A.M.P.A.S./Image Group La

A legjobb idegen nyelvű film kategóriájában jelölt Saul fia rendezőjének, Nemes Jeles Lászlónak egész prominens helyet sikerült megcsípnie a fotón: a középen lévő Oscar-szobortól egy kicsit balra (mármint nekünk balra) álldogál, pont Jennifer Lawrence előtt egy sorral. Nemes Jeles számára talán még emlékezetesebb élmény volt, hogy az ebéden egy asztalhoz ültették Leonardo DiCaprióval.

Romantikus Valentin-napi filmajánló, ha összebújva moziználhttp://www.life.hu/kult/20160208-romantikus-valentin-napi-filmajanlo-ha-osszebujva-moziznal.htmlTévé előtt? Moziban? DVD-ről? Mindegyik verzióra vannak ajánlataink, ha a Valentin-napot a szerelmeddel kettesben, romantikus filme(ke)t nézve töltenéd. Íme 3x3 film a szerelem napjára! Kult--Többmilliós ajándékokkal lepik meg az Oscar részvevőithttp://www.life.hu/kult/20160207-vecepapirt-is-kapnak-az-oscar-nyertesek-de-a-vesztesek-sem-tavoznak-ures-kezzel-lista.htmlFebruár 28-án ismét megrendezésre kerül a világ egyik legnagyobb filmes díjátadója, melyre persze az összes világsztár kapott meghívást. Aki elmegy nemcsak műsort, de ajándékokat is kap. Kult--Nemes Jeles László: "Ha Spielbergnek nem tetszene a Saul fia, az fájna!" http://www.life.hu/kult/20160208-nemes-jeles-laszlo-nem-beszelt-steven-spielberggel-a-saul-fiarol-magyar-rendezo.htmlMost szombaton 68. alkalommal osztották ki az amerikai rendezők céhének díjait (Directors Guild Of America Awards), és az idén alapított "legjobb első filmes rendezés" díjáért a Nemes Jeles László is a jelöltek között volt a Saul fiá-ért. KultOrigoPlácido Domingo: "A közönség öröme éltet"http://www.life.hu/kult/20160205-placido-domingot-a-shakespeare-estely-sztarvendeget-a-kozonseg-orome-elteti.htmlAz opera egyik legnagyobb csillaga és kétség kívül legkarizmatikusabb személyisége lesz az Operaház idei tematikus eseményének, a Shakespeare Estélynek a sztárvendége. Fél évszázados karrierrel a háta mögött Plácido Domingót elmondása szerint egyetlen dolog, a közönség öröme élteti. KultFotó: Dudás Szabolcs - OrigoFilmkritika: Saul fia - magyar suttogások szűrődnek ki a bábeli zűrzavarbólhttp://www.life.hu/kult/20160122-filmkritika-saul-fia-cannes-nagydijas-golden-globe-dijas-film-amit-oscar-dijra-is-jeloltek.htmlEmber az embertelenségben. Istók Levente kritikája. KultOrigoTörténelmi pillanat: megnyerte a Golden Globe-ot a Saul fiahttp://www.life.hu/kult/20160111-tortenelmi-pillanat-megnyerte-a-golden-globe-ot-a-saul-fia.htmlÉs igen, eljött a pillanat, amire oly régóta vártunk: 2016-ban magyar film nyerte meg a Golden Globe-gálán a legjobb idegen nyelvű alkotásnak járó díjat. Kimondhatatlanul büszkék vagyunk a Saul fiára! Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.