Röhrig Géza autogramjáért harcolnak Kaliforniában

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Mark Davis -
Kalifornia Röhrig Géza Santa Barbara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Saul fia ismét nagy sikert aratott, bár most inkább a főszereplőn van a hangsúly, ugyanis Röhrig Géza színészi teljesítményét díjazták szombaton a Santa Barbara nemzetközi filmfesztiválon.

Röhrig olyan színészekkel állt egy színpadon, mint az Ex Machina robotlányaként ismert Alicia Vikander, vagy A szoba gyerekszínésze, Jacob Tremblay.

Ezek után bátran kijelenthetjük, hogy Röhrig élete fordulóponthoz érkezett, hiszen tavaly ilyenkor még négygyerekes magyar költőként kereste kenyerét Brooklynban, most meg a rajongók azért tülekednek, hogy

aláírást szerezzenek tőle a vörös szőnyegek széléről.

Röhrig Géza autogramot oszt Santa Barbarában Forrás: AFP/2016 Getty Images/Mark Davis

A Saul fia cannes-i sikere után Nemes Jeles Lászlóval együtt az ő karrierje is felfelé ível. Néhány hete a Variety nevű rangos szaklap tíz feltörekvő filmest válogatott össze, akikre oda kell figyelni 2016-ban.

Röhrig Géza neve is szerepel a listán.

A színész elárulta, hogy éppen egy izgalmas szerep miatt jár meghallgatásokra, de azt sajnos nem árulta el, hogy mi ez a szerep.

Romantikus Valentin-napi filmajánló, ha összebújva moziználhttp://www.life.hu/kult/20160208-romantikus-valentin-napi-filmajanlo-ha-osszebujva-moziznal.htmlTévé előtt? Moziban? DVD-ről? Mindegyik verzióra vannak ajánlataink, ha a Valentin-napot a szerelmeddel kettesben, romantikus filme(ke)t nézve töltenéd. Íme 3x3 film a szerelem napjára! Kult--Nemes Jeles László: "Ha Spielbergnek nem tetszene a Saul fia, az fájna!" http://www.life.hu/kult/20160208-nemes-jeles-laszlo-nem-beszelt-steven-spielberggel-a-saul-fiarol-magyar-rendezo.htmlMost szombaton 68. alkalommal osztották ki az amerikai rendezők céhének díjait (Directors Guild Of America Awards), és az idén alapított "legjobb első filmes rendezés" díjáért a Nemes Jeles László is a jelöltek között volt a Saul fiá-ért. KultOrigoÓriásit hibázott Kurt Russell: Kiakadtak az internetezők! http://www.life.hu/kult/20160207-quentin-tarantino-uj-filmjeben-kurt-russell-gitart-tort-nem-kellett-volna-antik-hangszer-volt.htmlTarantino legújabb filmjében egy pótolhatatlan, antik hangszer is használhatatlanná vált. A fejvadászt játszó Kurt Russell nagy lelkesedésében ripityára tört egy gitárt, mely már több mint 145 éves volt, és a Martin Guitar Múzeum adott kölcsön. Kult--A 12 legjobb idézet a szerelemről http://www.life.hu/kult/20160107-a-12-legjobb-idezet-a-szerelemrol-szerelemes-filmekbol.htmlAz összebújós, romantikus filmek telis-tele vannak alapigazságokkal a szerelemről. Íme, a mi kedvenceink - természetesen a teljesség igénye nélkül. Kult--Apró techinkai baki az előadás után a Shakespeare Estélyen - Az fellépők azonban lenyűgöztek mindenkithttp://www.life.hu/kult/20160206-apro-baki-az-eloadas-kozben-a-shakespeare-estelyen.htmlA makrancos Kata balettje után történt egy kis malőr, az előadást követően nem ment le időben a függöny. Ez kis bosszúságot okozott a háttérben készülődőknek. Wiliam Shakespeare A Makrancos Kata című műve alapján készült balett a közönség nagy kedvence, a mókás történet és a bámulatos táncos elemek mindenkit elvarázsolnak. Most is így történt. Kult--Plácido Domingo: "A közönség öröme éltet"http://www.life.hu/kult/20160205-placido-domingot-a-shakespeare-estely-sztarvendeget-a-kozonseg-orome-elteti.htmlAz opera egyik legnagyobb csillaga és kétség kívül legkarizmatikusabb személyisége lesz az Operaház idei tematikus eseményének, a Shakespeare Estélynek a sztárvendége. Fél évszázados karrierrel a háta mögött Plácido Domingót elmondása szerint egyetlen dolog, a közönség öröme élteti. KultFotó: Dudás Szabolcs - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.