Előkerült Robin Williams sosem látott filmjelenete

jelenet öngyilkos Mrs. Doubtfire - Apa csak egy van film színész öngyilkosság Robin Williams
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Mrs. Doubtfire - Apa csak egy van című film eddig még nem látott, szívszorító jelenete állítólag azért nem került bele a vígjátékba, mert a készítők túl szomorúnak találták hozzá.

Egy Matthew Keys nevű amerikai újságírónak hála mára az egész világ láthatja az 1993-ban készült Mrs. Doubtfire - Apa csak egy van című film végül kivágott jelenetét. A szívszorító felvételen, amelyet alább tekinthetsz meg, Robin Williams filmbeli feleségével, Sally Field-del vitatkozik lányuk iskolai versenyén.

Robin Williams 2014 augusztusában halt meg, az eddigi fejlemények szerint önkezével vetett véget az életének.

5 film, amiért sosem feledjük Robin Williamst

Sokszor játszott "szomorú bohócot" - egy-egy különc karaktert, aki humorral oldja meg a konfliktusait - csak aztán a nagy kacagásnak torokszorító gombóc lesz a vége... Robin Williams nagy színész volt. A Life.hu itt gyűjtötte össze azt az 5 filmjét, amelyet sosem felejtünk el tőle.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.