Megjelent a Trónok harca újabb előzetese

Twitter videó előzetes televíziós sorozat szereplő Trónok harca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb rövid kis ízelítőt kaphattak a rajongók a világszerte hatalmas népszerűségnek örvendő HBO sorozatból.

Közel másfél perces kisfilm került ki a Trónok harca Twitter oldalára. A videó a sorozatban már bemutatott Arcok Csarnokában játszódik. Íme:

Eleinte csak azoknak a szereplőknek az arcát mutatják, akik meghaltak a sorozatban, ám később azoké is megjelenik, akik szerepük szerint még éltek az utoljára bemutatott ötödik évadban. Vettük az üzenetet: a Trónok harcában nem lehet tudni, ki lesz a következő, aki meghal.

Királynők, árvák, kurtizánok és amazonok

A női sors Westeroson cseppet sem leányálom: minden idők tán legnagyobb szabású televíziós szériájának műfaja ugyan történelmi fantasy, de ez a kosztümös fantáziavilág kegyetlen kihívásokat állít a benne élők, különösen a nők elé. A most indult, nagy várakozás övezte negyedik évad kapcsán megnéztük: milyen típusú karakterek képviselik a szebbik nemet a Trónok harcában - no és mit tudhatunk az alakítóikról? A Life.hu cikkéért kattints ide!

Rachel Weisz magyarként mutatkozott be egy videóbanhttp://www.life.hu/kult/20160212-rachel-weisz-magyar-akcentussal-poenkodik-a-szineszno-elkepesztoen-vicces-video.htmlA csodaszép színésznő bár rendelkezik magyar ősökkel, a nyelvet sajnos nem beszéli. Kult--Korábban kegyetlenül kínoztak, manapság kényeztetnek - Indiai elefántszelídítők http://www.life.hu/kult/20160211-korabban-kegyetelnul-kinoztak-manapsag-kenyeztetnek-indiai-elefantszeliditok.htmlTavaly januárban India déli államában, Keralában a vadőrök hat hónapos elefántkölyökre bukkantak az egyik monszun ásta mély gödörben. A helyiek elmondása szerint a magatehetetlen borjú napok óta feküdt törött végtagokkal a mélyedésben, sírása éjszaka is hallatszott. A kölyköt, úgy tűnt a csorda és az anyja teljesen magára hagyta, így a vadőrökre várt a feladat, hogy kimentsék, majd felneveljék a kicsit. Több órás küzdelem után az elefántot kötelekkel és bambusz rudakkal kihúzták, majd a Neyyar Vadrezervátumba vitték. KultThinkstockHölgyek! Lehet, hogy a Saul fia rendezője épp titeket keres!http://www.life.hu/kult/20160212-nemes-jeles-laszlo-filmjehez-keresnek-noi-szereploket.htmlHa színészi babérokra törnél, akkor itt a lehetőség, ugyanis Nemes Jeles következő filmjéhez keresnek női szereplőket. És hogy milyen feltételeknek kell megfelelned? Cikkünkből megtudhatod! KultOrigoHurrá! Beköltözhetünk egy Van Gogh festménybehttp://www.life.hu/kult/20160212-tiz-dollarert-megszallhat-a-vilag-leghiresebb-szobajaban.htmlNem, ez nem egy vicc, ugyanis csupán tíz dollárért beköltözhetünk egy olyan szobába, amely ebben a formában eddig csak Van Gogh festményén létezett. KultOrigo80 éves Hollywood leghíresebb bajszosa: íme, a leghíresebb Burt Reynolds-filmek!http://www.life.hu/kult/20160210-80-eves-hollywood-leghiresebb-bajszosa-ime-a-leghiresebb-burt-reynolds-filmek.htmlEgy páratlan karriert is ünneplünk ma a jubileumi születésnap mellett Burt Reynolds-al, melynek kapcsán összegyűjtöttük a legfontosabbnak tartott és kedvenc filmjeinket az egykori hollywoodi férfiideáltól. KultAFP7 évesen 80 kilométert gyalogolt az őserdőben, hogy újra lásson http://www.life.hu/kult/20160211-hosszu-utat-tett-meg-a-kislany-hogy-ujra-lathasson-egy-magyar-fotos-megorokitette.htmlHajdú D. András hússzoros Magyar Sajtófotó-díjas és Pictures of the Year-díjas dokumentarista fotós két hónapot töltött az Kongói Demokratikus Köztársaságban, hogy Dr. Hardi Richárd szemész és misszionárius munkáját megörökítse. Így sikerült felfigyelnie Mbedji történetére. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.