Ő választhatja szét A szürke ötven árnyalata szerelmeseit

film Christian Grey mozi A szürke ötven árnyalata A sötét ötven árnyalata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Készül A szürke ötven árnyalata folytatása, azaz A sötét ötven árnyalata, ami egy igazán izgalmas szerelmi háromszöggel kecsegtet. Már azt is találgatják, hogy ki állhat majd a szerelmesek közé.

A Variety szerint megvan, hogy ki bonyolítja majd a szerelmesek életét, és ki az, aki akár véget is vethet Anastasia Steele és Christian Grey szadomazo kapcsolatának.

A szürke ötven árnyalatának folytatása ugyanis arról szól, hogy Anastasia elhagyja Grey-t, és eldönti, hogy az újságírói karrierjére összpontosít, ám nem tudja elfelejteni a milliárdos szerelmét, és új főnöke egyre agresszívebb közeledésével is meg kell küzdenie.

Vajon ki lesz a főnök?

Állítólag a Sebész című sorozatból ismert Eric Johnson játszhatja el Anastasia új főnökét egy seattle-i könykiadónál. Johnson-t már ismerhettük az 1994-es Szenvedélyek vihara című filmből, ő játszotta el Brad Pitt karakterének gyerekkori verzióját, de a Robbanékony tinédzser című drámában is találkozhattunk vele.

Eric Johnson A sebész című sorozatban Forrás: HBO

A második részben egyébként ismét Dakota Johnsont és Jamie Dornant láthatjuk majd a két főszerepben, a férfi domináját Kim Basinger alakítja majd, de a folytatásra még várnunk kell, ugyanis 2017 februárjában kerül majd a mozikba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.