Ő választhatja szét A szürke ötven árnyalata szerelmeseit

film Christian Grey mozi A szürke ötven árnyalata A sötét ötven árnyalata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Készül A szürke ötven árnyalata folytatása, azaz A sötét ötven árnyalata, ami egy igazán izgalmas szerelmi háromszöggel kecsegtet. Már azt is találgatják, hogy ki állhat majd a szerelmesek közé.

A Variety szerint megvan, hogy ki bonyolítja majd a szerelmesek életét, és ki az, aki akár véget is vethet Anastasia Steele és Christian Grey szadomazo kapcsolatának.

A szürke ötven árnyalatának folytatása ugyanis arról szól, hogy Anastasia elhagyja Grey-t, és eldönti, hogy az újságírói karrierjére összpontosít, ám nem tudja elfelejteni a milliárdos szerelmét, és új főnöke egyre agresszívebb közeledésével is meg kell küzdenie.

Vajon ki lesz a főnök?

Állítólag a Sebész című sorozatból ismert Eric Johnson játszhatja el Anastasia új főnökét egy seattle-i könykiadónál. Johnson-t már ismerhettük az 1994-es Szenvedélyek vihara című filmből, ő játszotta el Brad Pitt karakterének gyerekkori verzióját, de a Robbanékony tinédzser című drámában is találkozhattunk vele.

Eric Johnson A sebész című sorozatban Forrás: HBO

A második részben egyébként ismét Dakota Johnsont és Jamie Dornant láthatjuk majd a két főszerepben, a férfi domináját Kim Basinger alakítja majd, de a folytatásra még várnunk kell, ugyanis 2017 februárjában kerül majd a mozikba.

Korábban kegyetlenül kínoztak, manapság kényeztetnek - Indiai elefántszelídítők http://www.life.hu/kult/20160211-korabban-kegyetelnul-kinoztak-manapsag-kenyeztetnek-indiai-elefantszeliditok.htmlTavaly januárban India déli államában, Keralában a vadőrök hat hónapos elefántkölyökre bukkantak az egyik monszun ásta mély gödörben. A helyiek elmondása szerint a magatehetetlen borjú napok óta feküdt törött végtagokkal a mélyedésben, sírása éjszaka is hallatszott. A kölyköt, úgy tűnt, a csorda és az anyja teljesen magára hagyta, így a vadőrökre várt a feladat, hogy kimentsék, majd felneveljék a kicsit. Többórás küzdelem után az elefántot kötelekkel és bambuszrudakkal kihúzták, majd a Neyyar Vadrezervátumba vitték. KultThinkstockHivatalos: Már forgatják a Star Wars legújabb részéthttp://www.life.hu/kult/20160211-keszul-a-star-wars-nyolcadik-resze-az-elozmenyfilmmel-kesz-vannak-foto.htmlA Disney szerdán közölte a nyilvánossággal, hogy már forgatják a Csillagok háborúja nyolcadik epizódját, és befejezték a Rogue One című előzményfilm munkálatait, mely 2017-ben kerül a mozikba. Kult--Így készült a Grace klinika legújabb évada - Nézz be a kulisszák mögé!http://www.life.hu/kult/20160215-a-grace-klinika-sorozat-legujabb-evada-igy-keszult-fotosorozat-a-kulisszak-mogott.htmlJerrika Hinton fotósorozatának hála bárki bepillanthat a népszerű kórházsorozat forgatási munkálataiba. KultOrigoHivatalos: Már forgatják a Star Wars legújabb részéthttp://www.life.hu/kult/20160211-keszul-a-star-wars-nyolcadik-resze-az-elozmenyfilmmel-kesz-vannak-foto.htmlA Disney szerdán közölte a nyilvánossággal, hogy már forgatják a Csillagok háborúja nyolcadik epizódját, és befejezték a Rogue One című előzményfilm munkálatait, mely 2017-ben kerül a mozikba. Kult--Borzalmasan néz ki a Trónok harca fiatal sztárja - Fotó!http://www.life.hu/kult/20160212-ijesztoek-a-tronok-harca-legujabb-karakterfotoi-nezz-bele-az-uj-evadba.htmlMegérkeztek az első jelenetképek a Trónok harca április 25-én bemutatkozó 6. évadához. Több szereplő hatalmas változáson esett át, mások pedig kissé ijesztően festenek. Kult--Plácido Domingo: "A közönség öröme éltet"http://www.life.hu/kult/20160205-placido-domingot-a-shakespeare-estely-sztarvendeget-a-kozonseg-orome-elteti.htmlAz opera egyik legnagyobb csillaga és kétség kívül legkarizmatikusabb személyisége lesz az Operaház idei tematikus eseményének, a Shakespeare Estélynek a sztárvendége. Fél évszázados karrierrel a háta mögött Plácido Domingót elmondása szerint egyetlen dolog, a közönség öröme élteti. KultFotó: Dudás Szabolcs - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.