Tilos volt a szex? Kulisszatitkok a Jóbarátokról, egyenesen a szereplőktől

szex sorozat Jóbarátok szerződés kulisszatitkok Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több forgatási érdekességet is elárultak a szereplők a Február 22-én lement az NBC-n a Must See TV: An All-Star Tribute to James Burrows című műsorban. Chandler egykori alakítója, Matthew Perry csak egy videoüzenetben jelentkezett be.

A színészek arról meséltek, hogy mennyire jóban voltak a forgatások során, és hogy mindig törekedtek ennek megörzésére. Kiderült, hogy Kudrow volt az egyetlen, akit kétszer hallgattak meg a szerepre - írja az Origo.

Az újra összeállt csapat Forrás: NBC

A szereplők természetesen nosztalgiába kezdtek:

LeBlanc kedvenc jelenete az volt, amikor Rosst kilőtték egy jégkoronggal, Coxnak pedig az áramszünetes epizód jött be a legjobban. Aniston a gimis időkre való visszaemlékezéseket szerette, amikor Monica még kövér volt, Rachelnek pedig nagy orra volt.

A legérdekesebb kérdés kétségkívül az volt, hogy igaz-e a pletyka, miszerint a színészek szerződésében benne volt, hogy nem szexelhetnek egymás között. "Tőlem nem kérték, hogy bármi ilyet aláírjak" - mondta Kudrow, a többiek pedig helyeselték a dolgot.

Az egykori Dr. House visszatér a képernyőkrehttp://www.life.hu/kult/20160222-hugh-laurie-uj-sorozatban-szerepel.htmlKíváncsiak vagytok Hugh Laurie új kalandjaira, aki az orvosi pályáról átállt a sötét oldalra és kétes üzletemberként folytatja tovább? Ha igen, akkor hétfőn este kilenckor kapcsoljuk be a televíziót, és kapcsolódjunk ki Hugh Laurie-val az AMC-n. Kult--Dollármilliomos lett a Saul fia Amerikábanhttp://www.life.hu/kult/20160219-nemes-jeles-laszlo-oscar-eselyes-alkotasa-tarolt-az-amerikai-mozikban-beveteli-szamok.htmlHétfőn átlépte az egymillió dolláros határt a Saul fia amerikai összbevétele: az ottani mozikban kilencedik hete futó magyar film eddig pontosan 1 005 012 dollárt szedett össze. Kult--Járd be a világot egy fotós szemével, vagy tanulj törzsi táncokathttp://www.life.hu/kult/20160218-kulturalis-programajanlo-februar-18-21.htmlAz időjárás nem túlzottan kegyes hozzánk az utóbbi időben, így egynél több okod van arra, hogy kimozdulj a négy fal közül. Számtalan érdekes program vár rád, és mind a város szívében. Nézd meg 5 kontinens törzsi, harci és népi táncait, vagy merülj el a világ egyik kortárs fotóművészének lenyűgöző alkotásai között. Vedd elő a naptárad, és írd be a következő eseményeket. Kult--Tragédia! Sophie Marceau volt férjét legyőzte a rákhttp://www.life.hu/kult/20160217-elhunyt-andrzej-zulawski-sophie-marceau-ferje.htmlHetvenöt éves korában elhunyt Andrzej Żuławski, a bizarr, érzelmileg túlfűtött filmek rendezője, aki egyben Sophie Marceau volt férje is.Kult--Elképesztő! Kristen Stewart nem bírta tovább, levetkőzötthttp://www.life.hu/kult/20160216-letepik-kristen-stewart-ruhajat.htmlMegérkezett Kristen Stewart legújabb filmjének, az Equals-nak az előzetese. A film egy érzelmek nélküli világról szól, Kristennek viszont nem sikerül leküzdeni a vágyait, olyannyira, hogy még szexel is. KultAFPKorábban kegyetlenül kínoztak, manapság kényeztetnek - Indiai elefántszelídítők http://www.life.hu/kult/20160211-korabban-kegyetelnul-kinoztak-manapsag-kenyeztetnek-indiai-elefantszeliditok.htmlTavaly januárban India déli államában, Keralában a vadőrök hat hónapos elefántkölyökre bukkantak az egyik monszun ásta mély gödörben. A helyiek elmondása szerint a magatehetetlen borjú napok óta feküdt törött végtagokkal a mélyedésben, sírása éjszaka is hallatszott. A kölyköt, úgy tűnt, a csorda és az anyja teljesen magára hagyta, így a vadőrökre várt a feladat, hogy kimentsék, majd felneveljék a kicsit. Többórás küzdelem után az elefántot kötelekkel és bambuszrudakkal kihúzták, majd a Neyyar Vadrezervátumba vitték. KultThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.