Csúnya véget érhet a Dr. Csont

Forrás: FOX -
sorozat Emily Deschanel Dr. Csont
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dr. Csont producere, Barry Josephson kijelentette, hogy nem hajlandó peren kívül megegyezni a Fox-szal, mindenképpen a bíróság, és a nyilvánosság előtt akarja behajtani azt a közel 20 millió dollárt, amivel állítása szerint tartozik neki a tévétársaság.

A krimisorozat két főszereplője, Emily Deschanel és David Boreanaz is csatlakozott a Josephson által indított hadjárathoz, amit a Fox ellen kezdeményeztek azért, hogy

megszerezzék azt a 20 millió dollárt, amivel a tévétársaság szerintük tartozik nekik.

David Boreanaz és Emily Deschanel Forrás: FOX

Az alkotónak és a szereplőknek elvileg részesedésük van a Dr. Csont bevételeiből, a Fox azonban rendre letagadhatta ezeket az összegeket. Josephson szerint az, hogy a tévétársaság peren kívüli megegyezésre hajt, csak

átlátszó kísérlet arra, hogy a nyilvánosság elől rejtve tartsa a sikkasztást.

A Dr. Csont jelenleg a tizenegyedik évadánál tart az Egyesült Államokban, a fentiek miatt azonban kérdéses, hogy lesz-e tizenkettedik szezon is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.