Eddie Redmayne: DiCaprio tényleg megérdemli az Oscart

Oscar-gála Oscar-díj Leonardo DiCaprio Eddie Redmayne Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztően szimpatikus és kedves kijelentést tett a tavalyi év legjobb férfiszínésze, és az idei gála egyik jelöltje, Eddie Redmayne.

A Daily Mail tájékoztatása szerint saját ellenfele győzelmét kívánja a tavalyi nyertes. A 34 éves Eddie Redmayne állítása szerint csak jól akarja majd érezni magát ma este, méghozzá várandós felesége mellett. A legjobb férfi főszereplőnek járó Oscart pedig átengedné Leónak.

Eddie Redmayne a tavalyi Oscar-díjátadón Forrás: AFP/Frederic J. Brown

Eddie 2015-ben A mindenség elméletében nyújtott alakításáért érdemelte ki az aranyszobrocskát, idén pedig A dán lány című filmjéért jelölték. Ő azonban vetélytársának drukkol:

Leonardo DiCaprio Forrás: AFP/Frazer Harrison

Oscar­-előzetes: ki fog nyerni, és kinek kéne nyerni?

A néhány óra múlva elkezdődő Oscar­-gála előtt az esélyeket latolgattuk, és nemcsak az esetleges házi tippversenyekben igyekszünk olvasóink segítségére lenni, de még azt is megmondjuk a főbb kategóriákban: mi kiknek adnánk a djíat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.