Falfestmény készült Leonardo DiCaprio tiszteletére - Fotó!

Oscar-díj fotó színész Leonardo DiCaprio falfestmény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világon több millióan örültek együtt a színésszel, hiszen annyi év után végre megkapta a jól megérdemelt aranyszobrocskát. Ennek örömére a rajongók egy különleges alkotást készítettek. 

A Los Angeles-iek úgy gondolták, hogy méltóképpen állítanak emléket ennek a jeles alkalomnak. Egy helyi művész óriási falfestmény készített a sztár tiszteletére, méghozzá az egyik forgalmas országút mellett. Vajon mit szólhat ehhez DiCaprio?

Forrás: Instagram/anhelar
Váratlan bejelentés! Nem színészkedik többet a Saul fia főszereplője http://www.life.hu/kult/20160305-rohrig-geza-a-saul-fia-foszereploje-nem-szeretne-tobbet-kamera-ele-allni-bejelentes.htmlRöhrig Géza a Magyar Filmhét alkalmából beszélt jövőbeli terveiről és az átélt élményeiről. Bár nagyon büszke a magyar sikerekre, nem kíván többet kamera elé állni. KultOrigoRajongók, figyelem! Lady Gaga visszatér a képernyőre http://www.life.hu/kult/20160305-lady-gaga-visszater-az-amerikai-horror-story-cimu-sorozatba-veres-produkciok-varhatok.htmlAz énekesnő egy rádiós interjúban beszélt arról, hogy bár a zene a mindene, a tévés szereplések is felkeltették az érdeklődését. Gaga hamarosan újra az Amerikai Horror Story csapatát erősíti. Kult--Váratlan bejelentés! Nem színészkedik többet a Saul fia főszereplője http://www.life.hu/kult/20160305-rohrig-geza-a-saul-fia-foszereploje-nem-szeretne-tobbet-kamera-ele-allni-bejelentes.htmlRöhrig Géza a Magyar Filmhét alkalmából beszélt jövőbeli terveiről és az átélt élményeiről. Bár nagyon büszke a magyar sikerekre, nem kíván többet kamera elé állni. KultOrigoWellhello: "Nekünk nem apuci vette, mi küzdöttünk a sikerért!"http://www.life.hu/kult/20160211-wellhello-fluor-es-diaz-oszinten-a-szerelemrol-zenerol-es-a-magyar-popkulturarol-interju.htmlEgy energikus és pörgős bandával, a Wellhello tagjaival beszélgettem, akik szinte berobbantak a hazai zenei piacra, és meghódították nemcsak a rádiók toplistáit, de a női szíveket is. Kult--Szex, drogok, pia: Így készül a szerepére egy színész?http://www.life.hu/kult/20160304-extrem-video-a-szineszetrol-bret-easton-ellis-kulonleges-alkotasa-szex-es-pia.htmlBreat Easton Ellis zseniális operavideót készített, mellyel még jobban fel szeretné hívni a fiatalok figyelmét a színház kulturális fontosságára. Kult--Félmeztelenül pózol új könyvének borítóján Ördög Nórahttp://www.life.hu/kult/20160303-ordog-nora-musorvezeto-felmeztelenul-pozol-elso-konyvenek-boritojan.htmlHamarosan a boltokba kerül a népszerű műsorvezető újabb kötete, amelynek borítóképén levetkőzve láthatjuk a kétgyerekes Ördög Nórát. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.