Kéz nélkül született, mégis festő vált belőle - Elképesztő fotók!

Forrás: Instagram/mariuszkedzierski -
rajz alkotás fotó kiállítás fogyatékosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mariusz Kedzierski sosem adta fel az álmait! Számára a fogyatékosság sem állhatott utat annak, hogy alkothasson. 

A 23 éves lengyel fiúnak már több száz követője van az Instagramon, és a hírek szerint a világ több pontjáról is kapott már felkérést egy-egy munkára. Mariusz annyira élethűen fest, hogyan elsőre sokan fényképnek hiszik a műveit - írja a BoredPanda.

Forrás: Instagram/mariuszkedzierski

Elmondása szerint sosem gondolta, hogy el kéne zárkóznia a világtól, és a fogyatékossága ellenére is szeretne teljes életet élni - ebben a barátnője is segít neki.

Forrás: BoredPanda

Már több mint 700 kiállítása volt, és az elmúlt egy évben több európai városban is járhatott a műveivel.

Forrás: BoredPanda
Végre elvonulnak az esőfelhők: Szerdán egyre több helyen bújik elő a naphttp://www.life.hu/news/20160308-egy-idore-elbucsuzhatunk-az-esotol.htmlSzépen lassan elbúcsúzhatunk az esős időtől, bár kedden még erősen felhős lesz az ég, és sok helyen csapadékra is lehet számítani, de a hét további részében érkezik a napsütéses idő. NewsThinkstockA szülőszobán tudta meg, hogy gyermeke édesapja egy másik nőt vett elhttp://www.life.hu/news/20160307-heather-mcgillion-a-szuloszoban-a-facebookrol-tudta-meg-hogy-baratja-egy-masik-not-vett-el.htmlHeather McGillion a Facebookról értesült arról, hogy míg ő éppen azon volt, hogy életet adjon gyermekének, barátja, Adonis Rodriguez az esküvőjéről posztolt képeket - egy másik lányt ölelgetve. News--Lagzi Lajcsi luxusvillájában is kutakodtak a rendőrökhttp://www.life.hu/news/20160307-lagzi-lajcsi-erdi-luxusvillajaban-kutakodtak-a-rendorok.htmlA mulatós a Boglárka lakóparkon és a boldogasszonypusztai birtokon kívül még érdekelt egy érdi villában is, amit szintén megszálltak a rendőrök. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoErzsébet királynő valójában kedvelte Diana hercegnét?http://www.life.hu/news/20160307-erzsebet-kiralyno-valojaban-kedvelte-diana-hercegnet.htmlA bennfentesek szerint Anglia uralkodónője a hírekkel ellentétben szívén viselte Diana hercegné sorsát, örült, hogy ilyen nagyszerű unokákkal ajándékozta meg, és hogy segített közelebb hozni az embereket a brit királyi családhoz. News--Minden együtt töltött percet lerajzolt a szerelmes férfihttp://www.life.hu/kult/20160212-megorokitette-rajzokon-a-szerelmuket-egy-evig-minden-nap-meghato-muvek-szulettek.html365 mű - ennyit készített Curtis Wiklund, aki elhatározta, hogy egy teljes évig minden egyes élményt megörökít, amit együtt éltek át szerelmével. A végeredmény igazán meghatóra sikeredett. KultOrigoSzingli vagy? Ezek a rajzok neked szólnakhttp://www.life.hu/kult/20160204-egyedulallo-noket-abrazol-egy-mexikoi-muvesz-erdekes-rajzok-szingliknek-kotelezo.htmlEgy mexikói grafikus különleges sorozatot készített, mellyel meg szeretné mutatni, hogy a világ kerek lehet számunkra akár egyedül is. KultOrigo


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.