Józan László motorral érkezett a színpadra

Forrás: Pesti színház -
színpad Pesti Színház Józan László Barátok közt motor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Pesti Színház új bemutatójának kedvéért tanult meg motort vezetni Józan László.

A Barátok közt Tóbiása egy hősszerelmes bőrébe bújik A velencei kalmárban, és robogón szökteti meg szerelmét.

Forrás: Pesti színház

„Több, mint tíz éve van jogosítványom, de motoron ezelőtt még soha nem ültem" – árulta el Laci a Life.hu-nak. „Nem vonzott, és nem voltak motoros arcok a baráti körömben, városban kifejezetten veszélyesnek tartom" – tette hozzá a színész, akinek a velencei kalmár próbafolyamata elején mondta Valló Péter rendező, hogy Lorenzo bizony robogóra pattan és úgy szökteti meg a Shylock lányát.

„Együtt választottuk ki a járgányt és Nyegota Krisztián színpadmester segített az első vezetésénél. Mivel a színpadon kevés a hely nagyon óvatosan kell vezetnem. Kifejezetten féltem a partnernőm, Tornyi Ildikó térdeit, amikor a derekamat átkarolja a robogón, és együtt kigördülünk a takarásba" – magyarázta Laci.

20 érdekesség a 20 éves Trainspottingrólhttp://www.life.hu/kult/20160307-20-erdekesseg-a-20-eves-trainspottingrol.htmlAlig néhány nappal ezelőtt múlt pontosan két évtizede, hogy Angliában bemutatták a Trainspottingot, ennek kapcsán pedig összegyűjtöttünk egy nagy adag kevéssé köztudott információt a híres-neves kultfilmről. Kult--Hoppá! Tóth Gabira cserélték Szulák Andreát a Shrekbenhttp://www.life.hu/kult/20160309-toth-gabi-alakitja-a-shrek-cimu-musicalben-a-sarkanyt.htmlA Shrek című musicalben Sárkány szerepére eredetileg Szulák Andreával szerződtek le, azonban a színésznő hivatalosan a túl sok elfoglaltsága miatt mégsem tudja vállalni a karakter megformálását. Kult--Mesekönyv készül Katalin hercegné és Vilmos herceg kalandjaiból http://www.life.hu/kult/20160308-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-tortenetebol-konyv-keszul-gyermekeik-is-benne-lesznek.htmlA királyi család életéről szóló mesekönyv Sarolta hercegnő májusi születésnapján kerül a boltok polcaira. A hírek szerint a könyvben több olyan történet is lesz, mely tényleg megtörtént a családdal. KultOrigoKéz nélkül született, mégis festő vált belőle - Elképesztő fotók!http://www.life.hu/kult/20160308-fogyatekossaga-ellenere-is-festo-valt-a-kezek-nelkuli-fiubol-csodas-kepek.htmlMariusz Kedzierski sosem adta fel az álmait! Számára a fogyatékosság sem állhatott utat annak, hogy alkothasson. KultOrigo70 éves lett Koncz Zsuzsa, aki mindig féltve őrizte magánéletéthttp://www.life.hu/kult/20160307-koncz-zsuzsa-enekesno-es-szineszno-70-eves-mindig-is-titkolta-maganeletet.htmlAz énekesnő a magyar zenei élet egyik legmeghatározóbb és legeredetibb alakja, Kossuth-díjas, Kazinczy-díjas, Érdemes művész, akinek magánélete mindig rejtve maradt. KultOrigoÍme, 5 dolog, amit nem tudtál a Titanicrólhttp://www.life.hu/kult/20160307-5-dolog-amit-nem-tudtal-a-titanicrol.htmlBár a Titanicot 19 éve mutatták be, de még most is élesen él az emlékezetünkben Jack és Rose története. Hoztunk is pár meglepő részletet, amit eddig nem tudhattál a forgatásról. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.