Röhrig Géza szerint ő nem érdemelte meg a Kossuth-díjat

Röhrig Géza Saul fia Kossuth-díj 2016 Kossuth-díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Saul fia főszereplője szerint sem színészként, sem költőként nem tett még le annyit az asztalra, hogy díjat érdemelne.

Röhrig Géza kedden vehette át Kossuth-díját a Parlamentben, de túlzásnak érzi a kitüntetést. A Life.hu riporterének lemondta, hogy szerinte, ő még túl fiatal ehhez az elismeréshez, de a hátralévő életében azon fog munkálkodni, hogy legalább utólag megérdemelje. Röhrig Géza azt is elárulta, mivel fog foglalkozni a jövőben.

Megvan, ki kerülhet Psota Irén helyére a Nemzet Színészei közé?http://www.life.hu/kult/20160316-ganxsta-zolee-edesanyja-kassai-ilona-kerulhet-psota-iren-helyere-a-nemzet-szineszei-koze.htmlA színésznő halála után megkezdődtek a találgatások, ki lesz a következő, akit megválasztanak a Nemzet Színészei közé. Kult--Híres kémnők Mata Haritól Josephine Bakerighttp://www.life.hu/kult/20160314-hires-kemnok-a-valosagban-mata-hari-josephine-baker.htmlUgyan már, ki az a James Bond? A cikkünkben szereplő híres-neves hölgyek simán kenterbe verik a 007-es titkos ügynököt kémkedés terén – ráadásul nem a filmvásznon, hanem a valóságban. KultAFPPárizsi randevú a hagyományos könyvek és a digitális kütyük közötthttp://www.life.hu/kult/20160313-parizsi-randevu-a-hagyomanyos-konyvek-es-a-digitalis-kutyuk-kozott.htmlEgy párizsi könyvesbolt nagyszerű ötlettel állt elő: Besétálsz, egy táblagépen kiválasztod a megvásárolni kívánt könyvet, majd egy nyomtatórobot kinyomtatja neked. Voila, ilyen egyszerű és nagyszerű! Kult--Tragédiák árnyékolta siker és csillogás - 70 éves lett Liza Minnellihttp://www.life.hu/kult/20160312-70-eves-lett-liza-minnelli.htmlLiza Minnelli Hollywood egyik élő legendája. Pályafutása során szinte minden rangosabb díjat begyűjtött, sikeres karrierje hátterében azonban – édesanyjához hasonlóan – boldogtalan magánélet rejtőzött. Kult--Kossuth-díjat kapnak a Saul fia alkotóihttp://www.life.hu/kult/20160312-kossuth-dijat-kapnak-a-saul-fia-alkotoi-nemes-jeles-laszlo-rendezo-erdely-matyas-operator-es-rohrig.htmlAz Oscar-díjas Saul fia alkotói, Nemes Jeles László rendező, Erdély Mátyás operatőr és Röhrig Géza színész Kossuth-díjat kapnak március 15-én. KultOrigoKiakadtak az indiánok a Harry Potter írójárahttp://www.life.hu/kult/20160311-az-indianok-szerint-j-k-rowling-kisajatitja-az-oslakosok-kulturalis-orokseget.htmlMegharagudtak az indiánok J. K. Rowlingra, mert szerintük az író az egyik új történetében kisajátítja az őslakosok kulturális örökségét. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.