Fehér Balázs végleg otthagyta a Carbonfools csapatát

Facebook Fehér Balázs Carbonfools énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes a közösségi oldalán jelentette be, hogy a hosszú szabadsága után nem kíván visszatérni a magyar zenekarba. A rajongók szomorúan fogadták a hírt. 

Hazánk egyik ismert együttese tavaly jelentette be, hogy egy rövid időre pihenőre megy. A banda énekese, Fehér Balázs a Facebookon osztotta meg a követőivel, hogy bár imádja a Carbonfoolst, a jövőben nem lép többet színpadra velük.

Forrás: Éder Krisztián

"Kedves Lányok-Fiúk! Szeptemberben 8 év kemény munka és rengeteg boldogság után hosszútávú szabadságra vonultunk a Carbonfoolsal. Az elmúlt időszakban sokat pihentem és volt időm gondolkodni is. Nagyon sokmindent szeretnék még csinálni az életben ezért úgy döntöttem kilépek a Carrbonból. Az élet már az elmúlt fél évben is érdekes helyekre vitt és ezt a kalandot kívánom a jövőben folytatni! Nagyon köszönöm a sok megértést és támogatást, amit tőletek kapok! Hamarosan jelentkezem...csók Balázs" - írta az énekes.

Nézegess kimaradt jeleneteket az új Star Wars-filmből!http://www.life.hu/kult/20160329-nezegess-kimaradt-jeleneteket-az-uj-star-wars-filmbol.htmlAmerikában április elején jelenik meg otthon is megtekinthető formában a Star Wars: Az ébredő Erő. Kiadtak egy rövid előzetest, amely a DVD-n és a Blu-rayen található kimaradt részekhez csinál kedvet. KultOrigoHíres kémnők Mata Haritól Josephine Bakerighttp://www.life.hu/kult/20160314-hires-kemnok-a-valosagban-mata-hari-josephine-baker.htmlUgyan már, ki az a James Bond? A cikkünkben szereplő híres-neves hölgyek simán kenterbe verik a 007-es titkos ügynököt kémkedés terén – ráadásul nem a filmvásznon, hanem a valóságban. KultAFPKiderült: majdnem ő lett a Szex és New York Mr. Bigjehttp://www.life.hu/kult/20160325-majdnem-alec-baldwin-szinesz-lett-mr-big-a-szex-es-new-yorkban-chris-north-szinesz-helyett.htmlA világhírű sorozat rendezője, Darren Star valaki egészen másnak szánta Carrie Bradshaw szerelme, a szívtipró üzletember szerepét. KultOrigoPuskás Peti nemzetközi karrieren dolgozikhttp://www.life.hu/kult/20160310-puskas-peti-berlinbe-latogatott-vilaghirre-torekszik-a-magyar-enekes-video.htmlAz énekes úgy érzi, hogy zenekaruk megérett a külföldi sikerekre. Ennek örömére egy különleges személlyel szervezett megbeszélést. Kult--Visszautasíthatatlan ajánlat: 18 érdekesség A keresztapárólhttp://www.life.hu/kult/20160321-visszautasithatatlan-ajanlat-18-specialis-erdekesseg-a-keresztaparol.htmlVajon igazi volt a lófej az ágyban? És tényleg vattát tömött a szájába Marlon Brando a forgatáson? Miért nem ment el Al Pacino az Oscar-gálára, ahol A keresztapáért jelölték? Minden idők egyik legnagyobb filmjét március 10-étől újra játsszák a hazai mozik, mi pedig egy nagy adag különleges információval tisztelgünk a jeles alkalom előtt. Kult--Szinetár Dóra extrém hajra váltotthttp://www.life.hu/kult/20160321-szinetar-dora-szineszno-extrem-hajra-valtott-egy-szindarab-kedveert.htmlA színésznő egy szerep kedvéért váltott igazi bírónőnek kijáró frizurára, neki azonban még ez a hajkorona is jól áll. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.