Oscar-díj Star Wars film Saul fia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oscar-díjas alkotás, A Saul fia április közepétől kapható DVD-n és Blu-Rayen, de már most vezeti az egyik legnépszerűbb online bolt, az X-Press toplisátját, ezzel beelőzve többek között Az éhezők viadala záró epizódját, és a Star Wars hetedik részét is.

Bár a rendező, Nemes Jeles László gyakran kiemeli, hogy az Oscar-díjat is kiérdemelt Saul fia a mozivásznon fejti ki igazán a hatását, a film nemsokára beköltözik az otthonunkba, áprilisban pedig megjelenik DVD-n és Blu-Rayen is.

A Saul fia Blu-ray- és a Star Wars: Az ébredő Erő Blu-ray-borítója Forrás: Mozinet / ProVideo

Már látszik, hogy rengetegen szeretnék minél előbb birtokolni a filmet, ugyanis az egyik legnagyobb online bolt, az X-Press toplistáján, mind a DVD-k, mind pedig a Blu-Rayek esetében

a Saul fia jelenleg a legkelendőbb kiadvány.

A hamarosan megjelenő filmek közül olyan hollywoodi produkciókat előz meg, mint Spielbergtől a Kémek hídja, a Dínó tesó című Pixar-mese, Az éhezők viadala záró epizódja, illetve a Star Wars hetedik része, ami Amerikában pont egyszerre került a Saul fiá-val a mozikba, nálunk pedig két hetes eltéréssel jönnek ki DVD-n és Blu-Rayen.

A Saul fia brit plakátja Forrás: Artificial Eye

Itthon eddig 233 442-en ültek be Nemes Jeles alkotására, ezzel a legsikeresebb magyar film a hat évvel ezelőtti Üvegtigris 3 óta, Amerikában 1,75 millió dolláros bevételnél tart, ami

több mint hatszorosa a rendszerváltás óta Amerikában a legtöbbet hozó magyar film, a Fehér Isten eredményének.

A külföldi országok közül utolsóként Angliában és Írországban kerül a mozikba a Saul fia, ott április 29-től fogják vetíteni, és egy tetszetős plakátot rakott össze a helyi forgalmazó a film népszerűsítésére - számolt be az Origo.

Nézegess kimaradt jeleneteket az új Star Wars-filmből!http://www.life.hu/kult/20160329-nezegess-kimaradt-jeleneteket-az-uj-star-wars-filmbol.htmlAmerikában április elején jelenik meg otthon is megtekinthető formában a Star Wars: Az ébredő Erő. Kiadtak egy rövid előzetest, amely a DVD-n és a Blu-rayen található kimaradt részekhez csinál kedvet. KultOrigoHoppá! J.K. Rowlingot írótanfolyamra küldtékhttp://www.life.hu/kult/20160327-j-k-rowlingot-a-harry-potter-szerzojet-elkuldtek-irotanfolyamra.htmlJ. K. Rowling, a Harry Potter szerzője nemrég a Twitterén osztott meg pár visszautasító levelet, amit a kiadók küldtek neki, pontosabban írói alteregójának, Robert Galbraith-nek. KultOrigoFelgyújtották egy magyar művész szobrát Moszkvábanhttp://www.life.hu/kult/20160316-felgyujtottak-egy-magyar-muvesz-szobrat-moszkvaban.htmlMielőtt bárkinek felmenne a vérnyomása, nyugalomra semmi ok, ugyanis a magyar művész, Szőke Gábor Miklós medveszobrának felgyújtása a telet búcsúztató performansz, azaz az orosz maszlenyica része volt. Kult--Egy sosem látott fotó került elő a fiatal Psota Irénrőlhttp://www.life.hu/kult/20160307-egy-sosem-latott-foto-kerult-elo-psota-irenrol.htmlPsota Irén egykori férje, Ungvári Tamás egy megható történetet és fotót osztott meg a nyilvánossággal. Kult--A Queen gitárosa 30 év után újra Budapesten koncertezikhttp://www.life.hu/kult/20160308-a-queen-gitarosa-harminc-ev-utan-ujra-budapesten-koncertezik.htmlA Queen gitárosa, Brian May márciusban két koncertet is ad a Budapest Kongresszusi Központban. May a legendás Queen együttes gitárosa szívesen tér vissza Budapestre, ráadásul nem egyedül lép fel, hanem New York-I Broadway legnagyobb sztárjával, Kerry Ellis-szel. KultOrigoSokan reklamálnak A hattyúk tava budapesti előadása miatthttp://www.life.hu/kult/20160304-a-nezok-nem-elegedettek-a-hattyuk-tava-cimu-eloadassal.htmlEgyre több elégedetlen néző teszi közzé véleményét A hattyúk tava február 27-i előadásával kapcsolatban. Sokan például alig láttak valamit az előadásból, és állítólag az egyik táncosnak pocakja is volt. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.