Megnyílt az első bormozi Magyarországon

Forrás: Krisztian Bodis/Krisztian Bodis -
film Kéthely bor mozi Magyarország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Vinocino egyedülálló moziélményt kínál a hazai és nemzetközi filmbarátoknak, és borkedvelőknek. Pattogatott kukorica helyett grissini és díjnyertes borok várják a régió felfedezőit. 

A nézők számos bort kóstolhatnak, de a kétfajta ropogós grissini snack közül is választhatnak, amelyek szintén 690 forintba kerülnek - ezekhez szósz is dukál. A Kristinus borbirtok 55 hektáron, 22 magyar alkalmazottal termel díjnyertes borokat Kéthelyen 2005 óta. Az érdeklődök a dél-balatoni Kristinus Borbirtokon, Kéthelyen tekinthetik meg a különleges előadásokat - írja az Origo.

Forrás: Krisztian Bodis/Krisztian Bodis
Holttestet találtak a párizsi Disneyland kísértetházábanhttp://www.life.hu/news/20160404-a-parizsi-disneyland-kisertethazaban-holtestet-talaltak-a-ferfit-aramutes-erte.htmlEgy szerelő testét találták meg kollégái szombat reggel a párizsi Disneyland kísértetházában, a Phantom Manorban. Az ügyben vizsgálatot indítottak. News--Óriásplakáton árulta szüzességét a 45 éves színésznőhttp://www.life.hu/news/20160404-aranya-pathumthong-45-eves-bangkoki-szineszno-oriasplakaton-arulta-szuzesseget.htmlAranya Pathumthong thai tévésztár Bangkok egyik forgalmas pontján hirdette magát egy hatalmas reklámplakáton. NewsOrigoMilliókat kapott a rendőrség, hogy folytassák a nyomozást Madeleine McCann után! http://www.life.hu/news/20160404-milliokat-kapott-a-rendorseg-hogy-folytassak-a-nyomozast-madeleine-mccann-utan.htmlA szülők soha nem fogják feladni, hogy megtalálják a 2007-ben eltűnt gyermeküket. A Scotlnad Yard pénzforrásait azonban kimerítette már a vizsgálat, de Theresa May politikus további pénzösszeget ajánlott a folytatásra. NewsOrigoHurrá! Megnyílik az első kutyás strand a Balatononhttp://www.life.hu/news/20160401-az-elso-kutyas-strand-a-balatonon-fonyod-kepviselo-testulete-mar-jovahagyta.htmlFonyód képviselő-testülete már jóváhagyta a tervet, Balatonboglár hamarosan dönthet. NewsOrigoMózsi, Fenenna,Vrindávani? Igen, így is hívhatod már a gyerekedethttp://www.life.hu/news/20160402-az-anyakonyvezheto-utonevek-listaja-folyamatosan-bovul.htmlMa már szinte nem is találkozunk olyan kicsikkel, akiket Jánosnak vagy Józsefnek, Máriának vagy Erzsébetnek hívnak, de a nem is olyan régen divatos Rékák, Gáborok, Virágok, Lucák is egyre kevesebben vannak. Ehelyett vadabbnál vadabb névötletekkel állnak elő a kedvű szülők, sokan a Magyar Tudományos Akadémia Nyelvtudományi Intézetéhez fordulnak, engedélyezzenek nekik egy-egy keresztnevet. News--Vége a gyászidőszaknak? Hatalmas bulival ünnepelte születésnapját Céline Dionhttp://www.life.hu/news/20160401-celine-dion-enekesno-hatalmas-bulival-unnepelte-meg-szuletesnapjat-a-gyaszidoszak-utan.htmlAz énekesnő először ünnepelte születésnapját a januárban elhunyt férje, René Angélil nélkül. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.