Több millió forint értékben kelt el Harrison Ford legendás kabátja

Star Wars kabát Harrison Ford árverés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Han Solo legendás bőrkabátja 191 ezer dollár, azaz több mint 50 millió forint értékben kelt el a minap egy árverésen. 

A ruhadarab kikiáltási ára 18 ezer dollár volt, végül pedig 191 dollárnál állt meg a licit. A színész a befolyt összeget egy New York-i illetőségű, az epilepszia gyógymódjait kutató egészségügyi intézménynek ajánlotta fel, mivel a sztár lánya is ebben a betegségben szenved - írja az Tmz.

Star Wars: Az ébredő Erő/Harrison Ford Han Solóként Forrás: Fórum Hungary
Ezt az 5 könyvet olvasd el, mielőtt meghalszhttp://www.life.hu/kult/20160412-ezt-az-5-konyvet-olvasd-el-mielott-meghalsz.htmlÖsszeállítottuk a könyv "bakancslistánkat", melyen 5 olyan könyv szerepel, amit feltétlenül el kell olvasnod, mielőtt feldobod a bakancsodat. Nézzük csak! Kult--Artmozik éjszakája lesz májusban Budapestenhttp://www.life.hu/kult/20160409-artmozik-ejszakaja-lesz-majusban-budapesten.htmlArtmozik éjszakája lesz május 13-án Budapesten, ahol a Puskin, a Művész, a Toldi és a Tabán mozi mellett a Kino Cafe Moziban is várják az érdeklődőket.KultOrigoLetépett mellbimbók, húsbárddal gyilkolók – Íme, a világ 7 leghalálosabb sorozatgyilkosa (18+)http://www.life.hu/kult/20160404-letepett-mellbimbok-husbarddal-gyilkolok-ime-a-vilag-7-leghalalosabb-sorozatgyilkosa-anatoly.htmlSzörnyű bűntettek elkövetői, akik végül megkapták megérdemelt büntetésüket. Cikkünkben a világ legszörnyűbb sorozatgyilkosait gyűjtöttük össze. Jobb, ha csak így nézel szembe velük! Kult--Hatalmas bulik a forgatás alatt: Így készült a Star Wars 7!http://www.life.hu/kult/20160406-a-star-wars-legujabb-epizodjat-bulikkal-unnepeltek-a-forgatasrol-kiszivargott-videok.htmlFinn megformálója beatboxol, Rey pedig az ütemet egész jól követve rappel. Elképesztően vicces videók kerültek nyilvánosságra Az ébredő Erő forgatási szüneteiről. KultOrigoMegnyílt az első bormozi Magyarországonhttp://www.life.hu/kult/20160404-elso-bormozi-a-del-balatoni-kethelyen-hazai-es-nemzetkozi-filmbaratok.htmlA Vinocino egyedülálló moziélményt kínál a hazai és nemzetközi filmbarátoknak, és borkedvelőknek. Pattogatott kukorica helyett grissini és díjnyertes borok várják a régió felfedezőit. Kult--Bazi nagy mozis lagzik: a legfergetegesebb esküvők a filmvásznonhttp://www.life.hu/kult/20160331-bazi-nagy-mozis-lagzik-a-legfergetegesebb-eskuvok-a-filmvasznon-negy-eskuvo-es-egy-temetes.htmlAz a bizonyos nagy nap természetesen a filmesek fantáziáját is számtalanszor megihlette a maga izgalmával, érzelmeivel, szorongásával, humorával, vagy épp drámájával. A mozikba érkező Bazi nagy görög lagzi 2 kapcsán összegyűjtöttünk 7 különlegesen emlékezetes esküvőt a filmvilágból. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.