James Cameron még négy Avatar filmet tervez

film James Cameron forgatás Avatar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendező csütörtökön a CinemaConon jelentette be, hogy mikorra várhatjuk a mozikba az Avatar-folytatásokat. Az Oscar-díjas rendező először csak egyetlen folytatást tervezett, ebből végül négy részt lett. 

"Az elmúlt pár évben a négy kiváló forgatókönyvíróval és a világ vezető designereivel dolgoztam, hogy karaktereket, lényeket, környezeteket és új társadalmakat teremtsünk az Avatar világához" - nyilatkozta korábban a 61 éves rendező.

Forrás: InterCom

Cameron arról beszélt, hogy már most keményen dolgoznak azon, hogy visszahozzák a filmet a köztudatba: lesznek az Avatar világában játszódó képregények, a Cirque du Soleil is csinál egy tematikus showt, illetve jövőre nyit az orlandói Disneylandben a Pandora nevű park, ahol szintén a film világába kalandozhatunk el - írja az Origo.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.