Tahi-Tóth László színésznő Kulka János Gregor Bernadett szelfi Törőcsik Mari Rudolf Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulka János, Rudolf Péter, Gregor Bernadett, Tahi-Tóth László – színészgenerációk szelfijéből nyílt kiállítás a hétvégén a Katona József Színház előcsarnokában.

A különleges fotósorozat Damokos Attila, Szórád Máté és Nagy Marcell ötlete volt. Az alkotók az egyedi szelfifal mellett Koltay Lajos operatőrrel közösen készítettek egy nagyszabású portrésorozatot, amelyeken olyan neves művészeket örökítettek meg, mint Törőcsik Mari, Alföldi Róbert, Haumann Péter vagy Bodrogi Gyula. A kétszeres Kossuth-díjas magyar színművésznőről olyan fotó készült, amely a Körhinta című filmje hangulatát idézi – írja a Bors.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Nem emlékszem én már arra, hogy mikor is készült, annyiféle képet csináltak már rólam, de nagyon örülök neki, hogy a fiatalok létrehozták ezt a fantasztikus kiállítást, amelynek én is a része lehetek" – mondta Törőcsik Mari, aki nem sokkal az esemény megnyitója előtt távozott, fáradékonyságára hivatkozva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.