Így még sosem láthattad Erzsébet királynőt

Forrás: Facebook/The British Monarchy -
fénykép kutya fotó ünneplés II. Erzsébet brit királynő Annie Leibovitz corgi születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 90 éves brit uralkodónőt kedvencei között kapta lencsevégre a világhírű fotográfus, Annie Leibovitz.

Lázban ég a brit birodalom: április 21-én ünnepli 90. születésnapját a brit történelem leghosszabban regnáló uralkodója, II. Erzsébet királynő. Ennek alkalmából több fényképet is készített róla a sztárfotós Annie Leibovitz: láthattuk már unokái között, alább pedig kedvenc corgijai gyűrűjében mosolyog.

Forrás: Facebook/The British Monarchy

Erzsébet királynő köztudottan nagy kutyabarát, a hírek szerint körülbelül 30 corgit tart otthonában, a Buckingham-palotában - többet azonban már nem szeretne.

5 dolog, amit nem tudtál II. Erzsébet brit királynőről

Ma ünnepli 90. születésnapját a brit történelem leghosszabb ideje uralkodó koronása, II. Erzsébet királynő. Míg az Egyesült Királyságban ünnepségek sorozatával köszöntik majd az uralkodónőt, addig a Life.hu ez alkalomból összegyűjtött 5 kevésbé ismert tényt, amelyet valószínűleg nem tudtál a több mint 63 éve regnáló királynőről. A Life.hu cikkéért kattints ide!

/1604/Soha_201645145925

Már három gyermek halt meg a sorozatgyártott szekrény miatthttp://www.life.hu/news/20160420-osszesen-harom-gyermek-halalat-okozta-mar-az-ikea-malm-sorozatanak-egyik-szekrenye.htmlÚjabb biztonsági figyelmeztetésre kényszerült a svéd bútorgyártó cég. Már három kisgyermek halálát okozta az egyik termékük. NewsThinkstockBar Refaeli egy szál fürdőruhában mutatta meg gömbölyödő pocakjáthttp://www.life.hu/news/20160421-leondardo-dicaprio-exe-bar-refaeli-megmutatta-gombolyodo-pocakjat-terhesen-is-szep.htmlA várandós Bar Refaeli saját elmondása szerint sem a legelőnyösebb fotóval rukkolt elő az Instagram-oldalán, de szerintünk neki még ez is jól áll. News--Sörrel a kezében adta első interjúját Mark Zuckerberghttp://www.life.hu/news/20160420-mark-zuckerberg-10-evvel-ezelott-sorrel-a-kezeben-rovidnadragban-adta-elso-interjujat.htmlA Facebook atyja ráadásul nem a tőle már megszokott öltözéket viselte. Fehér pólóban és rövidnadrágban beszélt a közösségi oldalról. News--Elkészült a kis György herceg első bélyegképehttp://www.life.hu/news/20160420-gyorgy-herceg-elso-belyegkepe-elkeszult-rajta-szerepel-erzsebet-kiralyno-vilmos-herceg-karoly-herceg.htmlA kis trónörökös egy kis emelvényen egyensúlyozik édesapja, Vilmos herceg, illetve dédnagymamája, Erzsébet királynő és nagypapája, Károly herceg oldalán. NewsOrigoIlyet még nem láttál! Hat buldózer esett egymásnak Kínábanhttp://www.life.hu/news/20160420-elkepeszto-buldozerviadalt-tartottak-kinaban.htmlAz emberekből néha kitörnek az állati ösztönök. Kínában hat buldózeres agya úgy elborult, hogy a szarvasokéhoz hasonló viadalt vívtak a nyílt utcán. News--Pénteken temetik Kertész Imréthttp://www.life.hu/news/20160419-kertesz-imre-nobel-dijas-irot-aprilis-22-temetik.htmlÁprilis 22-én, pénteken 15 órakor helyezik örök nyugalomra Kertész Imrét a Fiumei úti Nemzeti Sírkertben. NewsAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.