Öt különböző ember és egyetlen pisztoly: vajon ki nyer a végén?

Forrás: Thinkstock -
zene kulturális programajánló színház kultúra hétvége program programajánló JASZ2016
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki ne szeretné az izgalmas színházi darabokat? Most van egy ajánlatunk, hogy mire érdemes jegyet váltanod. De ha inkább pálinkáznál a hétvégén, az se gond. Jól figyelj!

Komámasszony, hol a stukker?

József Attila Színház

Nem túl gyakran fordul elő egy átlagosnak mondott életben, hogy öt különböző embert bezárjanak egy ablak nélküli szobába, majd közéjük dobjanak egyetlen pisztolyt. A furcsa és akár drámainak is felfogható színpadi társasjátéknak pedig ez a lényege. Az juthat ki, azé lehet a kulcs, akinél a fegyver van. A fegyver körbejár. Mindenkinél elidőzik így a szabadság esélye, és a többiek feletti hatalom lehetősége. Vajon mi a végkifejlet? Elsül a fegyver?

Forrás: Thinkstock

Belvárosi Pálinka Napok

Április 28–30.

Budapest

Az ezúttal ingyenes Belvárosi Pálinka Napok április 28–30. között várja a pálinka szerelmeseit a Városháza Parkban, ahol most a birsé és a legfinomabb párlatoké lesz a főszerep. Kóstold meg a legfinomabb pálinkákat a hétvégén!

Forrás: MTI/Marjai János

Mennyit érsz?

Április 29–30.

Erzsébet körút 13.

A mennyit érsz? – interaktív kiállítás célja megmutatni több kiállítótermen keresztül a maga sokkoló valójában ezt a veszélyes világot, ahol rengeteg jóhiszemű lány válik prostituálttá. Ez a rejtett iparág tömegesen darálja be az áldozatokat, és teszi őket drog-, alkohol- és/vagy gyógyszerfüggőkké. A kiállítás küldetése a társadalom szemléletformálása az áldozatok megítélésével kapcsolatban.

Városligeti Majális

Május 1.

Városliget

Ha május elseje, akkor majális ünnepségek. A család minden tagja megtalálja a neki való programot a Városligetben. Hamisítatlan majálisi programokkal, ételekkel-italokkal várják a felnőtteket és gyerekeket.

Forrás: Thinkstock
Micsoda mix! Axl Rose lett az AC/DC énekesehttp://www.life.hu/kult/20160417-axl-rose-lett-az-acdc-enekese.htmlMeglepő hírek: A Guns 'n Roses frontembere, Axl Rose lett az AC/DC új énekese. Kult--Futásra adnád a fejed? Eláruljuk, hova érdemes menned a hétvégén http://www.life.hu/kult/20160413-kulturalis-programajanlo-aprilis-14-21.htmlA jó idő közeledtével egyre többen vágnak neki bátrabban az éjszakának, hiszen nem kell minimum három pulóverrel szaladgálnunk. Persze a sport szeretők sem zárkoznak be a négy fal közé, így hamar tele lesznek a futópályák és a nyilvános parkok. Mit csinálj a hétvégén? Adunk pár tippet! KultOrigoÜtős ütemek, friss hús vagy hegymászók? - Heti programajánlóhttp://www.life.hu/kult/20160401-kulturalis-programajanlo-aprilis-1-8.htmlEbben a szuper időben mindenképp muszáj kimozdulni! Ha még téli álmot alszol, és a kényelmes mozis székekbe vágysz, nézz adrenalinnal teli hegymászós filmeket, ha pedig egy ütős mixtape ütemeire topognál, irány a SoulClap bulija. Kult--Almási Éva lett a Nemzet Színészehttp://www.life.hu/kult/20160316-almasi-eva-lett-a-nemzet-szinesze.htmlAlmási Éva Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművészt, érdemes és kiváló művészt választották a nemzet színészének szerdán Budapesten - tájékozatta a Nemzeti Színház az MTI-t.Kult--Híres kémnők Mata Haritól Josephine Bakerighttp://www.life.hu/kult/20160314-hires-kemnok-a-valosagban-mata-hari-josephine-baker.htmlUgyan már, ki az a James Bond? A cikkünkben szereplő híres-neves hölgyek simán kenterbe verik a 007-es titkos ügynököt kémkedés terén – ráadásul nem a filmvásznon, hanem a valóságban. KultAFPAz X-Faktor sztárja cselédlányként áll színpadrahttp://www.life.hu/kult/20151204-peterffy-lili-x-faktor-sztarja-az-edes-anna-szindarabban.htmlA Life.hu riportere az X-Faktorból és az Éjjel-nappal Budapest egykori sztárjával, a bájos Péterffy Lilivel beszélgetett. Az énekes-színészmő elmesélte, milyen baleset érte az Édes Anna című színdarab próbája alatt, és még sok más érdekességet árult el a musicalről. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.