Nyerő csütörtök! Válaszolj egyetlen kérdésre, és vidd el a Life.hu limitált kiadású ajándékait!

Fotó: Faluhelyi Fanni/Life.hu -
nyeremény játék csütörtök
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mostantól minden csütörtökön egy játékkal kedveskedünk azoknak az olvasóinknak, akik szeretnék hazavinni a Life.hu limitált kiadású ajándéktárgyait. 

Kattints csütörtökönként (ma is!)

11 és 13 óra között

a Life.hu címlapjára, és írd meg nekünk a topsztorink (legfelső, nagyképes cikkünk) címét e-mailen az info@life.hu e-mail-címre.

A helyes válaszadók között kisorsoljuk limitált ajándékaink egyikét:

egy egyedi tervezésű life-os bögrét, egy ezüstszürke, praktikus és csajos neszesszert vagy egy divatos hátizsákot.

Fotó: Faluhelyi Fanni/Life.hu

Egyetlen kattintás, egyetlen levél nekünk, és máris tiéd lehet a sok-sok ajándékunk valamelyike.

Hajrá, szerezd meg ma te a limitált kiadású ajándékainkat!

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT

1. A jelen nyereményjáték szabályzat ("Nyereményjáték-szabályzat") vonatkozik az Origo Zrt. (1037 Montevideo utca 9., cégjegyzékszáma: 01-10-044389) által üzemeltetett www.life.hu weboldalon megjelenő "Nyerő csütörtök" nyereményjátékra ("Nyereményjáték"), amelynek szervezője az Origo Zrt. (a továbbiakban: "Szervező").
2. A játékban való részvételhez adott nap adott időintervallumában a Life.hu címlapjára kell látogatni és az akkori topsztori címét az info@life.hu e-mail-címre elküldeni. A Nyereményjáték 2015. május elsejétől, kizárólag csütörtökönként, délután 13 óráig érvényes. Az e-mailben választ küldő személy ("Játékos") az e-mail küldésével magára nézve kötelezőnek ismeri el a Nyereményjáték-szabályzatot. A Nyereményjáték időtartamán kívül küldött megfejtés elküldője a Nyereményjátékban nem vesz részt.

3. A Nyereményjáték nyereményét a Life.hu ajánlotta fel, amely az alábbi: heti 5 db Life.hu logóval ellátott bögre, illetve havonta egyszer egy nagyobb értékű, szintén Life.hu logóval ellátott nyeremény.

4. A Nyereményjátékban részt vehet minden internetfelhasználó természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel, valamint magyarországi mobilhívószámmal rendelkezik. A Nyereményjátékban nem vehetnek részt az alábbi személyek:
- a Szervező tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói (Ptk. 685. § b.)

5. A Szervező a nyereményt a megfelelő választ elküldő Játékosok között sorsolja. A nyeremény készpénzre vagy más nyereménytárgyra nem átváltható. A nyereménnyel kapcsolatos adófizetési kötelezettségnek a Szervező a hatályos jogszabályoknak megfelelően eleget tesz.

6. A Szervező a nyeremény darabszámának megfelelő számú nyertest sorsol. A nyerteseken túl továbbá a nyeremény darabszámával megegyező számú további pótnyertes kerül kisorsolásra, akik kisorsolásuk sorrendjében lépnek a nyertes helyébe, amennyiben a nyertes 2 napon belül nem elérhető, illetve nem értesíthető, vagy bármely más okból, pl. jelen Nyereményjáték-szabályzat megsértése miatt, nem jogosult a nyeremény átvételére. A pótnyertesre a nyertesre irányadó szabályok vonatkoznak, amennyiben a nyertes helyébe lép. Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el (Elvált szülők esetén a szülői felügyeleti jogot gyakorló szülő.).

7. A nyertest a Szervező ügyfélszolgálatának munkatársai e-mailben értesítik. Az értesítés során a nyertes a beazonosíthatóság, illetve a nyeremény átvétele érdekében a következő adatait köteles megadni, ellenkező esetben a Szervező a nyereményt nem tudja átadni: név, lakcím, személyiigazolvány-szám.

8. A Nyereményfelajánló a nyereményt a nyertessel egyeztetett időpontban és helyszínen adja át. A nyertes hozzájárul ahhoz, hogy nevét a Szervező a www.life.hu weboldalon közölje, mint a Nyereményjáték nyertesét.

9. A Játékos a Nyereményjátékban való részvétellel automatikusan hozzájárul ahhoz, hogy:
- megadott adatai (név, e-mail-cím, mobilszám, illetve a nyertes esetén lakcím és személyiigazolvány-szám is) a Szervező mint adatkezelő adatbázisába kerüljenek, és azokat a Szervező minden további engedély és ellenszolgáltatás nélkül kezelje a Nyereményjátékban való részvétel, a nyeremények kisorsolása, a nyertes értesítése és a reklamációk kezelése céljából;
- amennyiben nyertes, úgy a név, lakcím és telefonszám adatait a nyeremény kézbesítése, az ezzel kapcsolatos ügyintézés és számviteli kötelezettségek teljesítése érdekében a Szervező kezelje, illetve átadja a Nyereményfelajánlónak, illetve a Magyar Posta Zrt.-nek (1138 Budapest, Dunavirág u. 2-6.).
A Játékos személyes adatainak kezelésére egyebekben a Szervező adatkezelési szabályzata irányadó, amely itt elérhető.

10. A helytelen válasz megadásáért, név, értesítési vagy szállítási cím helytelen vagy pontatlan megadásáért, értesítési vagy szállítási késedelemért a Szervező nem vállal felelősséget. A Játékos az általa tévesen szolgáltatott adatokból adódó valamennyi következményt maga viseli. Az adatok helytállóságát a Nyereményjátékra történő jelentkezés során (vagy azt követően) a Szervezőnek nem áll módjában ellenőrizni. Ezzel kapcsolatban a felelősség és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény minden esetben a Játékost terheli. A Szervező a nyeremény hibáiért kizárja a felelősségét, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják. A Szervező kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a Nyereményjátékban való részvétellel összefüggésben, továbbá a Nyereményjáték vagy annak lebonyolítása esetleges hibáiból, hiányosságaiból eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért. A Szervező nem vállal felelősséget azért, ha a Nyereményjáték időtartama alatt a Nyereményjáték, illetve az azt tartalmazó weboldal technikai okokból időszakosan nem érhető el.

11. Szervező a Nyereményjátékkal kapcsolatos panaszok kezelésére ügyfélszolgálatot működtet, amelynek elérhetőségei:
telefonszám: (06-1) 371 3497
e-mail cím: info@life.hu

19 érdekesség Indiana Jonesról és Az elveszett frigyláda fosztogatóirólhttp://www.life.hu/kult/20160422-19-kulonleges-erdekesseg-indiana-jonesrol-es-az-elveszett-frigylada-fosztogatoirol.htmlÁprilis 14-étől újra látható nagyvásznon, moziban Az elveszett frigyláda fosztogatói, ez alkalomból pedig összegyűjtöttünk egy nagy adag érdekességet Indiana Jones első, és talán máig legemlékezetesebb kalandjáról. Kult--Egy hegtetovált lány története: „Tüskével húzta ki a bőrömet, és villámgyors apró vágásokat ejtett rajtam”http://www.life.hu/kult/20160425-egy-hegtetovalt-lany-tortenete-ugandaban-tuskevel-huzta-ki-a-boromet-es-villamgyors-apro-vagasokat.htmlUganda fővárosából, Kampalából az ország északi régiójába, Kotidóba 12 órás buszút vezet. Két hónapja vagyok már Afrikában, hogy törzsekről, kultúrákról, állatvédelemről és mindenről ami különleges vagy érdekes írjak. Éppen Kotido felé zötykölődöm a poros úton, hogy meglátogassam Uganda egyik legkülönösebb népét, a karamojongokat, akik nem csak harcos férfiakról, de a nem mindennapi tetoválást viselő lányaikról is híresek.KultSzentatyák a mozivásznon: 7+1 pápa, aki filmhősként is megállta a helyéthttp://www.life.hu/kult/20160414-szentatyak-a-mozivasznon-papak-akik-filmhoskent-is-megalltak-a-helyuket.htmlA szent, a romlott, a vívódó, az arrogáns, a nő(!)... Az épp hivatalban lévő Ferenc pápáról életrajzi film érkezett a hazai mozikba, ennek kapcsán pedig utánanéztünk, hogy kik voltak eddig a gyöngyvászon legemlékezetesebb szentatyái. Kult--Letépett mellbimbók, húsbárddal gyilkolók – Íme, a világ 7 leghalálosabb sorozatgyilkosa (18+)http://www.life.hu/kult/20160404-letepett-mellbimbok-husbarddal-gyilkolok-ime-a-vilag-7-leghalalosabb-sorozatgyilkosa-anatoly.htmlSzörnyű bűntettek elkövetői, akik végül megkapták megérdemelt büntetésüket. Cikkünkben a világ legszörnyűbb sorozatgyilkosait gyűjtöttük össze. Jobb, ha csak így nézel szembe velük! Kult--Bazi nagy mozis lagzik: a legfergetegesebb esküvők a filmvásznonhttp://www.life.hu/kult/20160331-bazi-nagy-mozis-lagzik-a-legfergetegesebb-eskuvok-a-filmvasznon-negy-eskuvo-es-egy-temetes.htmlAz a bizonyos nagy nap természetesen a filmesek fantáziáját is számtalanszor megihlette a maga izgalmával, érzelmeivel, szorongásával, humorával, vagy épp drámájával. A mozikba érkező Bazi nagy görög lagzi 2 kapcsán összegyűjtöttünk 7 különlegesen emlékezetes esküvőt a filmvilágból. Kult--7 film az egyház legbotrányosabb ügyeirőlhttp://www.life.hu/kult/20160301-7-film-az-egyhaz-legbotranyosabb-ugyeirol.htmlA gyerekmolesztáló papokat leleplező újságírókról szóló, friss Oscar-díjas Spotlight kapcsán összegyűjtöttük a téma 7 emlékezetes filmjét. Melyek a látszattal ellentétben a (többségében valóban megtörtént) sötét ügyeket feltárva nem az egyházat magát támadják — sőt épp segítik a nyilvánosság kényszerítő erejével a szembenézésben, megtisztulásban, és az igazi hivatása beteljesítésében. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.