Ő a világ legszerencsésebb férfija? Női mellekkel fest képeket ez a művész

festészet művészet férfi képek női mell ecset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Daniel Gill tulajdonképpen arról lett híres, hogy ecsetként használja a hölgyek intim testrészeit. Videó alább.

Nemrég a The New York Post mutatta be videójában Daniel Gillt. A művészt a felvételen gyönyörű hölgyek sora veszi körül, akik készséggel engedik neki, hogy festékkel mázolja be melleiket, vagy akár egész testüket, és utána ugyanilyen kedvesen hemperegnek ecsetként a festővásznon.

Halálmúzeum Brooklynban - Nézz be a világ legbizarrabb tárlatába!http://www.life.hu/kult/20160427-a-brooklyni-halalmuzeum-bizarr-tarlataba-most-benezhetsz-fotogaleria.htmlHalotti maszkok, mexikói szentek, mumifikált macskák és emberi hajak - többek között ezeket tekinthetik meg azok az erős gyomrú látogatók, akik veszik a bátorságot, és felkeresik a brooklyni Morbid Anatomy Museumot. KultOrigoSosem látott képek kerültek elő Grace Kelly esküvőjérőlhttp://www.life.hu/kult/20160418-grace-kelly-szineszno-eskuvojerol-sosem-latott-kepek-kerultek-elo.html60 évvel ezelőtt mondta ki a világraszóló boldogító igent férjének, III. Rainier monacói hercegnek a filmcsillag. KultOrigoKiderült: majdnem ő lett a Szex és New York Mr. Bigjehttp://www.life.hu/kult/20160325-majdnem-alec-baldwin-szinesz-lett-mr-big-a-szex-es-new-yorkban-chris-north-szinesz-helyett.htmlA világhírű sorozat rendezője, Darren Star valaki egészen másnak szánta Carrie Bradshaw szerelme, a szívtipró üzletember szerepét. KultOrigo5 dolog, amit valószínűleg nem tudtál az Amerikai pszichórólhttp://www.life.hu/kult/20160322-5-dolog-amit-nem-tudtal-az-amerikai-pszicho-cimu-filmrol-es-konyvrol.html25 éve jelent meg Bret Easton Ellis leghíresebb regénye, az Amerikai Pszicho, amelynek filmváltozata ugyanezzel a névvel 2000-ben került a mozikba. Ez alkalomból összegyűjtöttünk 5 olyan tényt a hatalmas sikert arató történetről, amelyet valószínűleg még sosem hallottál.KultOrigoVíz alatti múzeum nyílt a tengerbe fulladt menekültek emlékérehttp://www.life.hu/kult/20160308-jason-decaires-taylor-brit-muvesz-viz-alatti-szobrai-a-kanari-szigeteknel-14-meterrel-a-tenger-alatt.htmlA Jason deCaires Taylor brit művész által megalkotott szobrok a 2013-ban hajótörést szenvedett menekülteknek állítanak emléket, akik Líbiából Európába akartak eljutni. KultOrigoAnyaszült meztelenre vetkőzött a 68 éves Iggy Pophttp://www.life.hu/kult/20160301-iggy-pop-enekes-meztelenre-vetkozott-a-new-york-academy-of-art-tanuloi-szamara.htmlA művészet oltárán áldozott a rocklegenda: anyaszült meztelenre vetkőzött a New York Academy of Art diákjai számára. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.