kulturális programajánló kultúra hétvége program programajánló Madách2016
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hideg napoknak vége, ismét szabadtéren töltheted a hét legjobb részét, a hétvégét. Mindegy, hogy kutyával, családdal, vagy akivel csak szeretnéd, remek ajánlataink vannak!

DogChow Frisbee Kupa

Népliget, Május 21.

A DogChow frizbikupa látványos és izgalmas kutyás sportesemény. Az egész napos bemutatók mellett rengeteg érdekes és szórakoztató kutyás program várja az ebeket, a gazdikat és a kutyabarátokat.

Minden korosztály imádni fogja a kutyás frizbit. Vegyél részt szőrös gyerekeddel a DogChow programján!

Forrás: giphy.com

Activia Fusion Vízijóga

Városliget, Május 21.

Az Activia Fusion bemutatja: Vízijóga a Városligeti-tavon! Az amúgy is szuper sportba, a jógába még több élvezetet csempészhetünk! Élőzenei kísérettel jógázhatunk a Városligeti-tó víztükre felett!

Egy csúszásmentes felületű, speciális színpad épül fel a tó közepén, így néhány centis vízben zajlik majd a foglalkozás. Az élmény azonban pont olyan lesz, mintha a víz felszínén jógáznánk.

Dobd be a táskádba a jógamatracodat, és irány a Városliget!

Forrás: Dreamstime

Nyomorultak

Madách Színház

Victor Hugo regényét mindenki ismeri. A Madách Színházban azonban olyan feldolgozásban láthatod a Nyomorultak című darabot, amilyenben máshol biztosan nem. Válts jegyet a darabra, remek színházélményben lesz részed!

Forrás: madachszinhaz.hu

Életével játszik a francia artista

Trafó Kortárs Művészetek Háza, Május 26, 27, 28.

Fragan Gehler francia artista Üres című előadásában mindenféle biztosíték nélkül mászik kötélen hihetetlen magasságokba. A művész újra és újra leesik, nem veszélytelen a produkció. Nézd meg a rettenthetetlen artistát a Trafóban!

Fragan Gehler a kötélen Forrás: cnac.tv
Mellékszerepet kapott a róla szóló filmben a Viszkishttp://www.life.hu/kult/20160519-mellekszerepet-kapott-a-rola-szolo-filmben-a-viszkis-ambrus-attila.htmlOrszágosan ismert sztárok mellett fiatal színészek is szerepelnek az Antal Nimród rendezésében készülő Viszkis-filmben. Maga Ambrus Attila is feltűnik majd a moziban KultOrigoLászló Boldizsár számára ez jelenti a sírig tartó hűségethttp://www.life.hu/kult/20160518-laszlo-boldizsar-szamara-ez-jelenti-a-sirig-tarto-huseget.htmlFantasztikus élményre hív László Boldizsár, és még abba is beavatott mindenkit, hogy mit jelent számára az örök szerelem, vagy éppen a sírig tartó hűség. KultOrigoHoppá! Ilyen a magánéletben Peller Károlyhttp://www.life.hu/kult/20160518-peller-karoly-elarulta-mi-jellemzi-ot-a-privat-eleteben-ahogy-azt-is-mit-gondol-homonnay-zsoltrol.htmlA Tv2 Jóban Rosszban című sorozatban is feltűnt színész elárulta, mi jellemzi őt a privát életben, sőt, azt is mi jut eszébe Homonnay Zsoltról. KultOrigoFehér Anna: "Nehéz olyannak látni magamat, amilyen vagyok, és nem olyannak, amilyennek látni szeretném"http://www.life.hu/kult/20160515-feher-anna-interju-meg-mindig-szeretettel-gondol-a-szomszedokra.htmlTúlzás nélkül állítható, hogy Fehér Annáért egy egész ország rajong. A Jászai Mari-díjas színésznő a nagy sikerű Szomszédok című sorozattal vált ismertté, színházi karrierje miatt pedig méltán emlegetik a legnagyobb művészek között. A József Attila Színház színésznőjével többek közt a kultikus sorozatról, színházról, és arról is beszélgettünk, mire tanították a kudarcok, illetve hogyan sikerül összeegyeztetnie a gyereknevelést a munkájával. KultOrigo"Remek érzés, tiszta őrület" - Dzsamala így nyilatkozott az eredményhirdetés utánhttp://www.life.hu/kult/20160515-dzsamala-az-eurovizio-gyoztese-igy-nyilatkozott-az-eredmenyhirdetes-utan.htmlA 61. Eurovíziós Dalfesztivált a svédországi Stockholmban az ukránok versenyzője, Dzsamala nyerte. Dala az 1944-es krími tatárok deportálásáról szól, aminek áldozata volt az énekesnő nagymamája is. Kult--Freddie: "Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehető legmagasabbra emelkedhessen a magyar zászló"http://www.life.hu/kult/20160514-freddie-mindent-megteszunk-annak-erdekeben-hogy-a-leheto-legmagasabbra-emelkedhessen-a-magyar.htmlBár Magyarországról nem lehet szavazni az Eurovízió magyar versenyzőjére, Freddie-re, ám a külföldön élő magyarok segíthetik az énekes továbbjutását. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.