Imádod megmutatni, hogy mit eszel? Akkor ez az alkalmazás neked szól!

Forrás: Thinkstock -
applikáció telefon alkalmazás étel Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A lelkes amatőr ételfotósok most örülhetnek, ugyanis a gasztroblog és az Instagram modern egyesüléseként megszületett a Dysh nevezetű alkalmazás, amelyen bemutathatjuk, hogy milyen volt a legutóbb kóstolt étel.

Az Androidra, iPhone-ra és iPadre is ingyen letölthető Dysh egy kiválóan sikerült alkalmazás,ami kicsit olyan mint egy gasztroblog,

a megjelentése pedig az Instagramra hasonlít.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Egy Facebookos vagy Twitteres regisztráció után érdemes először a "Search" funkciót választani, mivel itt listázza az app a közelben lévő éttermeket, ha pedig ott készült Dysh fotó, akkor láthatjuk őket.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

A középső ikonnal készíthető a gasztrofotó, és persze itt is találkozhatunk a filterekkel, majd megadhatjuk, hogy hol és mit ettünk, legvégül pedig egy 50-től 100-ig terjedő skálán pontozhatjuk az ételt, leírást adhatunk róla és frappáns ikonokkal további információkat adhatunk az ételről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.