Koncz Zsuzsa Szörényi Leventéről nyilatkozott - Ez nem túl hízelgő

Forrás: MTI/Beliczay László -
Koncz Zsuzsa Szörényi Levente
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Koncz Zsuzsa sokszor dolgozott együtt Szörényi Leventével, elárulta, soha nem voltak jó barátok: sőt...

Korábban Szörényi beszélt arról, hogy szerinte Koncz azért orrolt meg rá, mert összeállt nagy riválisával, Kovács Katival. Az énekesnő most Veiszer Alinda Hír TV-n futó beszélgetős műsorában jelentette ki, sosem emberi értékei miatt kedvelte Szörényit, aki pedig könyvében arról is írt, sokan piszkálták azzal, hogy Koncz hamisan énekel.

Forrás: MTI/Beliczay László

"Ízlések és pofonok. Egyrészt ez nem igaz, ha valaki meghallgatja a régi felvételeket, azok azért nem hamisak. Kettő: van, akinek borzasztóan fontos, és semmi más nem fontos, hogy a dal úgy szóljon, ahogy ő elképzeli, és ebből a szempontból nem lényeges számára, hogy az előadó hangja mit tesz lehetővé. Három: vannak olyan szerzők, akiknek egyszerűen teljesen mindegy, ki énekli el a dalt, csak az a dal olyan legyen, ahogy ő az álmaiban elképzeli. Elképzeléseim dalokkal kapcsolatban nekem is voltak, és ezek nem mindig egyeztek feltétlenül a nagy szerző elképzeléseivel. Leventével gyerekkorunk óta ismerjük egymást. Azóta tudom, ki ő, miből van, és vannak embe­rek, akiket nem feltétlenül azért értékelek, hogy milyen emberek, hanem azért, mert tehetségesek" – mondta Zsuzsa.

A Szörényi-könyvben arról is lehet olvasni, hogy Koncz bejáratos volt Erdős Péterhez, amit Zsuzsa csak megerősített. "Én egy nagyon okos, nagyon szellemes, a világot elég jól átlátó embert ismertem meg benne, akivel a viszonyunk lassan alakult barátivá".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.