Koncz Zsuzsa Szörényi Leventéről nyilatkozott - Ez nem túl hízelgő

Forrás: MTI/Beliczay László -
Koncz Zsuzsa Szörényi Levente
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Koncz Zsuzsa sokszor dolgozott együtt Szörényi Leventével, elárulta, soha nem voltak jó barátok: sőt...

Korábban Szörényi beszélt arról, hogy szerinte Koncz azért orrolt meg rá, mert összeállt nagy riválisával, Kovács Katival. Az énekesnő most Veiszer Alinda Hír TV-n futó beszélgetős műsorában jelentette ki, sosem emberi értékei miatt kedvelte Szörényit, aki pedig könyvében arról is írt, sokan piszkálták azzal, hogy Koncz hamisan énekel.

Forrás: MTI/Beliczay László

"Ízlések és pofonok. Egyrészt ez nem igaz, ha valaki meghallgatja a régi felvételeket, azok azért nem hamisak. Kettő: van, akinek borzasztóan fontos, és semmi más nem fontos, hogy a dal úgy szóljon, ahogy ő elképzeli, és ebből a szempontból nem lényeges számára, hogy az előadó hangja mit tesz lehetővé. Három: vannak olyan szerzők, akiknek egyszerűen teljesen mindegy, ki énekli el a dalt, csak az a dal olyan legyen, ahogy ő az álmaiban elképzeli. Elképzeléseim dalokkal kapcsolatban nekem is voltak, és ezek nem mindig egyeztek feltétlenül a nagy szerző elképzeléseivel. Leventével gyerekkorunk óta ismerjük egymást. Azóta tudom, ki ő, miből van, és vannak embe­rek, akiket nem feltétlenül azért értékelek, hogy milyen emberek, hanem azért, mert tehetségesek" – mondta Zsuzsa.

A Szörényi-könyvben arról is lehet olvasni, hogy Koncz bejáratos volt Erdős Péterhez, amit Zsuzsa csak megerősített. "Én egy nagyon okos, nagyon szellemes, a világot elég jól átlátó embert ismertem meg benne, akivel a viszonyunk lassan alakult barátivá".

Újra megjelenik Michael Jackson leghíresebb szólóalbumahttp://www.life.hu/kult/20160524-ujra-megjelenik-michael-jackson-leghiresebb-szoloalbuma.htmlHanglemezen és CD-n is kiadja a Sony Records az Off the Wallt, Michael Jackson híres szólólemezét. Ez annak idején már az ötödik szólóalbuma volt Jacksonnak, mégis ez hozta meg számára a világhírnevet. Mindössze 20 éves volt ekkor. Kult--A várandósan ragyogó Liptai Claudia búcsút intett a színpadnak!http://www.life.hu/kult/20160524-a-varandos-liptai-claudia-bucsut-intett-a-central-szinhaznak.htmlAz egyik legfontosabb szerepre készül Claudia, hiszen második gyermekét várja a műsorvezető. A színpadtól egy időre búcsút kell mondani a színésznőnek. KultOrigoLikó Marcell, a Vad Fruttik frontembere: "A drogok kinyitottak bennem egy kaput"http://www.life.hu/kult/20160523-vad-fruttik-liko-marcell-interju-a-drogokrol-zenerol-eletrol-es-a-magyar-popkulturarol.htmlA 37 éves énekes élete korántsem mondható eseménymentesnek. Személyiségfejlődését nagyban befolyásolta a családja által adott ingerek és sérelmek, melyeket dalszövegekben és versekben adott ki magából. Főiskolás éveit "drogos utazásként" említi, mely nagy hatással volt a későbbi művészetére. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.